Lijst van Geneeskrachtige Planten

Lijst van Geneeskrachtige Planten

Medicinale planten zijn gebruikt voor eeuwen. Kruiden kunnen helpen verlichten de pijn, de genezing te bevorderen, helpen bij de spijsvertering en het genezen bezuinigingen. Volgens de National Park Service website, meer dan 60 miljoen mensen in de Verenigde Staten gebruik maken van medicinale kruiden planten. Sommige verzekeringsmaatschappijen kunnen zelfs medicinale gebruik van planten te dekken indien voorgeschreven door een arts. Zelfs als uw verzekeringsmaatschappij niet zal dekken kruiden, overleg dan met uw arts over alle geneeskrachtige planten die u van plan bent op te nemen. Kruiden kunnen complicaties hebben en interacties met andere medicijnen die u mogelijk al gebruik veroorzaken.

Healing

Holistische beoefenaars geloven dat geneeskrachtige planten en kruiden stimuleren het lichaam om zichzelf te genezen. Genezing van het immuunsysteem is een manier om je lichaam kan uw algehele gezondheid te verbeteren. Geneeskrachtige planten zoals heemst, zoethout, kamille en echinacea allemaal helpen aan te moedigen om het lichaam om zijn immuunsysteem te genezen. Deze kruiden kunnen ook de ontsteking te verminderen en helpen de spijsvertering.

Aloë vera wordt gebruikt om brandwonden te verzachten en de genezing te bevorderen. Geel dock wordt gebruikt om de angel uit mier beten of brandnetels te verminderen.

Pijn

Medicinale planten kunnen worden gebruikt om lichte pijn helpen zonder tot pillen. Blue zilverkaars werd gebruikt door de Cherokee aan kiespijn pijn te verzachten. De Chippewa gebruikt de wortel naar traktatie krampen helpen. Ijzerhard is een kruid gebruikt om lichte pijn en ontsteking te verminderen. California poppy en haver worden gebruikt voor de behandeling van pijn geassocieerd met sciatica, carpaal tunnel syndroom of gordelroos helpen.

Bloeden

Poedervormige cayennepeper kan gebruikt worden om bezuinigingen te behandelen en het bloeden te stoppen. Een bijkomend voordeel is de capsaïcine in de peper onderdrukt de chemische uitvoeren pijnsignalen van de zenuwen in de huid naar de hersenen, die helpt gemak een deel van de pijn. Andere planten die stop bloeden te helpen en te bevorderen korstvorming zijn agrimonie, duizendblad en weegbree.

Deze kruiden werken alleen naar fervent bloeden. Cuts nog moeten worden gereinigd en behandeld om infecties te voorkomen.

Digestieven

Ondanks de onsmakelijke naam, wordt alsem gebruikt om te helpen bij een gezonde spijsvertering. Cannabis, vaker bekend als marihuana, is een medicinale plant die wordt gebruikt voor de behandeling van misselijkheid en braken. Echter, deze plant is illegaal om te gebruiken in de meeste van de Verenigde Staten. Gember, pepermunt en basilicum kan ook helpen genezen misselijkheid en juridisch allemaal beschikbaar.