Lijst van Energizing Healthy Foods

Lijst van Energizing Healthy Foods

Het is niet alleen die stimulerende voedingsmiddelen je kiest om te eten, maar ook wanneer u ervoor kiest om ze te eten, dat is belangrijk, volgens Medicine.net. Voor een optimale energie-niveaus, moet je een stabiele bloedsuikerspiegel gedurende de dag te behouden. Dit kan gedaan worden door te zorgen dat je iets eet om de paar uur.

Groenten en Fruit

Groenten en fruit zijn rijk aan vitaminen, vezels, anti-oxidanten en koolhydraten. Consumeer bessen (vooral bosbessen en aardbeien), spinazie, meloen, mango's, tomaten, paprika's, zoete aardappelen en citrusvruchten.

Wei

Wei biedt gemakkelijk verteerbaar eiwit dat serotonine niveaus van uw lichaam en de algehele gewicht-management processen ondersteunt.

Thee

Thee kan een krachtige en gezonde verkwikkende drankje, volgens HealthyEatingWorld.com. Biologische zwarte thee, groene thee, witte thee en losse thee zijn alle aanbevolen. Thee houdt je gehydrateerd zonder toevoeging van suiker aan uw systeem. Hoewel het bevat kleine hoeveelheden cafeïne, er is niet genoeg om u een cafeïne hoofdpijn geven of maak je ook hyper. Thee is ook aangetoond dat het metabolisme van uw lichaam verhogen.