Lijst van de voordelen van Universal Healthcare

Universele gezondheidszorg is een vorm van gezondheidszorg, waarin alle inwoners van een bepaald geografisch gebied, zoals een land of een staat, zijn voorzien van toegang tot de gezondheidszorg. De gezondheidszorg voorzieningen voor de bewoners kunnen direct worden geleverd door de staat, zoals in de vorm van gratis clinics. Het komt vaker voor, maar voor de gezondheidszorg te worden gesubsidieerd door de staat in de vorm van vergoedingen aan de medische dienstverleners.

Maakt Dekking Betaalbare

Onder de meeste universele gezondheidszorg systemen, wordt de dekking aanzienlijk goedkoper voor een groot aantal mensen die onder het maakte. Onder niet-universele systemen verzekeringsmaatschappijen bekijken van patiënten op basis van de waarschijnlijkheid dat een persoon behandeling nodig. Degenen met een grotere kans op het algemeen meer betalen. Onder een universeel systeem, zou de dekking voor iedereen betaalbaar worden gemaakt, wat betekent dat een dergelijke prijs ongelijkheden zouden worden geëlimineerd. De prijs die iemand zou betalen voor universele gezondheidszorg zal variëren afhankelijk van de specifieke wet. Een van de centrale doelstellingen van universele gezondheidszorg is om ervoor te zorgen dat niemand dekking wordt geweigerd vanwege de prijs.

Voorkomt Sterfgevallen

Elk jaar, mensen in de Verenigde Staten sterven als gevolg van een gebrek aan ziektekostenverzekering. Onder een universele gezondheidszorg, zou deze sterfgevallen zijn voorkomen. Universele gezondheidszorg biedt dekking voor alle bewoners. Veel universele gezondheidszorg systemen automatisch schenken dekking voor alle bewoners. Anderen, echter, maken het een wettelijke eis dat bewoners kopen het op hun eigen van particuliere verzekeraars, met de overheid vaak het verstrekken van subsidies voor hen te doen. Anderen maken gebruik van een combinatie van deze methoden om te waarborgen dat alle bewoners vallen.

Moedigt Preventieve Geneeskunde

In een systeem waarin mensen worden gedwongen te betalen voor elke behandeling die zij ontvangen, zullen velen ervoor kiezen om preventieve medische behandeling die hen gezond houdt, omdat ze zullen moeten betalen voor het niet ontvangen. Pas toen zijn toestand wordt dire zal de persoon op zoek gaan naar de zorg. Onder een universeel systeem, zullen meer mensen bereid zijn om te zoeken naar preventieve geneeskunde zijn. Dit kan, in veel gevallen, minder kosten, zoals ziekten worden voorkomen door goedkope methoden voordat ze kunnen escaleren in dure, chronische aandoeningen.

Eerlijkheid

Onder systemen waarin de zorg niet is gegarandeerd voor de bewoners, kunnen particuliere verzekeringsmaatschappijen mensen ontkennen van het ontvangen van de dekking of maak de prijs van een beleid zo duur dat het is in wezen onbetaalbaar. Dit geldt met name voor mensen met reeds bestaande voorwaarden. Onder een universele gezondheidszorg plan, niemand dekking geweigerd.

Geen Baan Lock

Volgens de Colorado State University, een van de zijde voordelen van universele gezondheidszorg is dat het mensen in staat zou stellen om banen ze niet graag of overgekwalificeerd voor vertrekken, maar die ze houden, omdat de positie omvat gezondheidszorg dekking. Wanneer mensen op de arbeidsmarkt vrij zijn om van baan naar baan zonder beperkingen, de productiviteit verbetert als mensen worden beter afgestemd op posities die hun vaardigheden in dienst. Onder een universele gezondheidszorg, zouden de mensen er zeker van zijn dekking overal, voorkomen dat ze worden vastgebonden aan ongepaste werk.