Lijst van bijzondere waardeverminderingen voor CFR Disability

Lijst van bijzondere waardeverminderingen voor CFR Disability

Voor de Social Security Administration (SSA) toe te kennen arbeidsongeschiktheidsuitkeringen aan individuele aanvragers, de SSA vereist een vertoning van een langdurige fysieke of mentale beperkingen verhinderen dat verzoekster aanzienlijke activiteit uitvoeren. De Code of Federal Regulations, sectie 404.1525, een lijst van de bijzondere waardeverminderingen in bijlage 1, die belangrijk genoeg om de aanvrager te voorkomen dat het uitvoeren van winstgevende activiteit worden beschouwd.

CFR's categorisatieschema

Elk belangrijk lichaamssysteem wordt ingedeeld in de lijst. Deel A omvat een lijst van ziekten te gebruiken voor volwassenen. Deel B bevat criteria alleen gebruikt voor kinderen onder de 18 jaar. De meerderheid van de ziekten in de lijst opgenomen zijn ziekten die permanent zijn en duren minstens 12 maanden of zal onvermijdelijk leiden tot de dood.

Medisch Equivalent Disability Sec. 404.1526

Als de aanvrager een bijzondere waardevermindering niet binnen de lijst van identificeerbare bijzondere waardeverminderingen wordt vermeld, dan is de SSA kan een bedrijf van de symptomen te vragen om te bepalen of de aanvrager niet-beursgenoteerde handicap medisch gelijkwaardig aan een handicap vermeld. De SSA zal een beslissing op basis van de intensiteit van de pijn, de duur en professioneel advies van een aangewezen medische of psychologische practitioner te maken. De SSA kan ook herzien elk laboratorium resultaten als het om bijkomende testen informatie.

Volwassen vermeldingen (deel A)

Deel A vermeldt mogelijke stoornissen volgens grote lichamelijke systeem. Aandoeningen van het bewegingsapparaat of limbische systemen kunnen een erfelijke of verworven zijn. Het verlies van functie kan te wijten zijn aan het bot misvormingen, maar de bijzondere waardevermindering moet blijvend zijn en leiden tot functieverlies van het bruto bewegingscoördinatie als de getroffen belangrijke activiteit in het leven. Een medisch certificaat van een arts het uitvoeren van een onderzoek of een onderzoek nodig is. De geschiedenis van de aanvrager ziekte moet worden opgenomen met informatie over ineffectieve behandelingen die nodig kunnen zijn en eventuele latere reacties op deze behandelingen. Psychische stoornissen worden ook in deel A. De evaluatie en de bepaling van een langdurige arbeidsongeschiktheid op basis van een psychische stoornis vereist certificering van een arts of geestelijke gezondheidszorg met vermelding van de omvang van de aandoening en de eventuele organische oorzaak van de aandoening. De aanvrager moet de vraag of een behandeling werd gezocht en de mate van aantasting van de psychische stoornis oorzaken, waaronder die belangrijke leven activiteiten aanzienlijk worden beperkt. Verstandelijke beperking niet tekortkomingen die alleen in beperkte omstandigheden worden getoond zonder een regelmatig patroon bevatten.

Jeugd vermeldingen (deel B)

Net als bij deel A van de lijst van systemische aandoeningen; de bijzondere waardeverminderingen voor kinderen onder de 18-jaar-oude bevatten dezelfde grote verscheidenheid van systemische ziekten. Groeistoornissen zijn opgenomen in de groeistoornissen categorie en Uitgaande van een afwijking van de nationale groeicurven bepaald door de National Centers for Health. Neurologische aandoeningen omvatten epileptische aanvallen waarin ten minste één beschrijving van een standaard beslag het kind ervaringen regelmatig gedocumenteerd.