Lijst van Bach Flower Remedies Kruiden & hun toepassingen

Lijst van Bach Flower Remedies Kruiden & hun toepassingen

De Bach Bloesem Remedies zijn een groep van 38 bloemen ontdekt in de jaren 1920 en '30 door Edward Bach, een Engelse arts. Deze remedies worden verondersteld om te helpen verbeteren van de emotionele en geestelijke toestand en zijn de focus van het Bach Centre, gevestigd in Oxfordshire, Engeland. Terwijl de meeste conventionele geneeskunde richt zich op de fysieke toestand, deze kruiden werken op de emotionele toestand van de patiënt. Voordat u een kruidenmiddel, maar check eerst met uw arts.

Cerato

Cerato bloemen (Ceratostigma willmottianum, of Chinees grafiet) zijn voor mensen die altijd anderen vraagt ​​om advies en kan geen beslissingen voor zichzelf. Cerato kan helpen de misleide maken hun eigen keuzes in het leven.

Cherry Plum

De kers pruim (Prunus cerasifera) is voor degenen die de impuls om dingen die ze weten dat ze fout doen. Dit kan het gevolg zijn van het zijn angstig of van het hebben van een-op gespannen geest. De kers pruim remedie wordt gezegd om mensen los te maken van potentieel de dingen die ze doen vrezen.

Cichorei

Cichorei (Cichorium spp.) Is voor degenen die hun vrienden en familie voelen moet niet alleen horen, maar die willen de dingen recht te zetten hebben. Ze zijn "over-vol" van de zorg voor hun dierbaren. Witlof kan nuttig zijn in het verlichten van de intensiteit van die emotie zijn.

Clematis

Voor mensen die leven in een droomwereld en zijn niet tevreden met hun huidige leven of situatie, clematis is een nuttig Bach Flower Remedy. Het terrein en motiveert mensen die ziek zijn of ziek kunnen zijn met geen drive om beter te worden, of die wegkwijnen in het verleden in plaats van de hoop voor de toekomst.

Gentiaan

Gentiaan is voor mensen die, als ze last hebben van een lichte vertraging of een wegversperring in hun dagelijks leven, voelen zich ontmoedigd, zelfs wanneer er een goede vooruitgang of dingen op rolletjes. Als ze gemakkelijk worden ontmoedigd, gentiaan is de remedie voor hen ontworpen.

Kamperfoelie

Kamperfoelie (Lonicera spp.) Is voor degenen die verblijven in het verleden, leeft alleen in herinneringen en gebeurtenissen die al hebben plaatsgevonden. Ze proberen niet naar geluk vandaag of in de toekomst en denken dat hun beste dagen zijn afgelopen dagen. Kamperfoelie helpt trek ze uit het verleden en in een betere toekomst.