Lijnzaad & Weight Loss

Er is al veel geschreven en onderzocht over de voordelen van lijnzaad. Er zijn aanwijzingen dat het risico van kanker, hartziekte, kanker en beroerte vermindert. Sommige mensen voelen zich aangetrokken tot lijnzaad voor een andere één van de voordelen ervan. Lijnzaad wordt ook gebruikt voor het gewichtsbeheersing en gewichtsverlies voordelen.

Fiber

Lijnzaad is zeer rijk aan vezels. Fiber is essentieel in gewichtsverlies als het creëert een gevoel van volheid en voorkomt verstopping. Vezel wordt geabsorbeerd langzamer in het lichaam, zodat het helpt een persoon vol gevoel voor een langere periode.

Goede Vet

Lijnzaad bevat het goed vet: meervoudig onverzadigd vet. Ieder mens heeft wat vet in hun voeding en het vet gevonden in lijnzaad helpt het lichaam goed lopen en voelen verzadigd, zonder de schadelijke effecten die verzadigde vetten door te geven, zoals verstopte slagaders, hart-en vaatziekten en diabetes.

Brandstof

De hoeveelheid en het soort vet gevonden in lijnzaad acts als brandstof en het jump-start de stofwisseling. Het helpt calorieën te verbranden en stimuleert de metabolische systeem om efficiënt te werken.

Prostaglandines

Lijnzaadolie bevat twee essentiële vetzuren: omega 3 en omega 6. Deze twee zuren, wanneer gecombineerd, produceren prostaglandines dat gewichtsverlies te bevorderen.

Soorten

Lijnzaad kunnen in vloeibare of capsulevorm worden als supplement. Het is ook beschikbaar grond en kunnen in salades, soepen, granen en sauzen worden gegooid.

Overwegingen

De McKinley Health Center in Illinois erkent dat er meer studies nodig om gedaan over lijnzaad om zijn talloze gezondheidsclaims te onderbouwen. De studies zijn veelbelovend, en lijnzaadolie's potentieel voor gewichtsverlies en de bestrijding van ziekten verdient meer onderzoek.