LifeOne Protocollen


Als u of een dierbare zijn getroffen door een ziekte, weet u hoe belangrijk het is om een ​​bepaalde behandeling protocollen volgen om de optimale kans op herstel te verzekeren. Vast te houden aan protocollen in behandelingen van kanker, zoals LifeOne, zijn essentieel voor de effectiviteit van de behandeling - u te voorzien van de beste mogelijkheid om kwijtschelding. LifeOne is een fase IV beoordeelde, alternatieve behandeling voor kanker die kunnen helpen de symptomen verbeteren binnen 2-6 weken (Cancertutor.com). LifeOne levert een combinatie van natuurlijke verbindingen te helpen verminderen of omkeren van de destructieve effecten van kanker en immuundeficiëntie (Lifeone.org). Er zijn verschillende protocollen voor het beheer en het gebruik van LifeOne die worden voorgesteld voor u te volgen.

Voorwaarde protocollen voor het gebruik van LifeOne

Om LifeOne gebruiken, moet u actieve kanker laten zien of een biopsie blijkt maligniteit (Lifeonesales.com) hebben gehad. LifeOne lijkt beter, sneller resultaten opleveren als je dat nog niet had chemotherapie of bestraling, maar je kan nog steeds worden behandeld, ongeacht (Cancertutor.com). Voor de meeste studies en proeven om de werkzaamheid van LifeOne en de aanwezigheid of afwezigheid van kanker te bepalen, is het beste voor drie maanden vóór deze alternatieve behandeling (Lifeone.org) zonder andere kankertherapie te zijn gegaan.

Administratie Protocollen voor LifeOne

LifeOne dient te worden toegediend in doseringen van een halve fluid ounce, of 15 milliliter, drie keer per dag (Lifeonesales.com). Juiste dosering en een vloeibaar toedieningssysteem zijn noodzakelijk voor het succes van deze behandeling. Cancertutor.com's Dr Jim Howenstine raadt aan DeAromatase - een mengsel van natuurlijke kruiden en voedingsstoffen - gedurende drie maanden voorafgaand aan uw eerste LifeOne dosering endocriene schade te herstellen als u bestraling of chemotherapie (Cancertutor.com) heb gehad.

Protocollen Tijdens het gebruik van LifeOne

Lifeone.org suggereert u suiker en eenvoudige koolhydraten uit uw voeding tijdens het gebruik van LifeOne. Dr Howenstine sluit zich en verklaarde dat de overlevingskans van patiënten met maligniteiten is verhoogd met een laag-suiker dieet (Cancertutor.com). Het is ook best om regelmatig te oefenen, als dat mogelijk is, tijdens uw LifeOne behandeling (Lifeone.org).

Protocollen voor LifeOne Resultaten

Om de effectiviteit van LifeOne behandeling te bepalen en de remissie van de kanker te controleren, is er meestal een AMAS bloedonderzoek aan de serumconcentraties van Anti-Malignin Antilichamen (Lifeone.org) te meten. Als u deelneemt aan een op onderzoek gebaseerde programma, zal uw reacties en resultaten worden opgenomen (Lifeonesales.com). Dr Howenstine suggereert dat veel kankerpatiënten die de LifeOne protocollen volgen voel me veel beter binnen vier tot zes weken van de behandeling (Cancertutor.com).