Lidocaïne Prilocaine Cream Vs. Lidocaïne crème

Lidocaïne Prilocaine Cream Vs.  Lidocaïne crème

Hoewel beide lidocaïne / prilocaïne crème en lidocaïne crème bevatten dezelfde hoofdingrediënt, het toevoegen van prilocaine maakt het een crème te gebruiken in een meer geavanceerde medische behandeling. Als een plaatselijke verdoving noodzakelijk is, is het belangrijk de verschillen tussen de twee crèmes begrijpen.

Ingrediënten

Lidocaïne / prilocaïne crème bevat twee belangrijke ingrediënten, die beide anesthetica: lidocaïne en prilocaïne. Lidocaïne crème bevat alleen de belangrijkste ingrediënt lidocaïne.

Functie

Zowel lidocaïne / prilocaïne crème en lidocaïne crème functie als lokale anesthetica. Wanneer toegepast op de huid vermijden zij zenuwen en kan signalen van pijn hersenen.

Toepassingen

Lidocaïne / prilocaïne crème wordt gebruikt om de huid voor medische procedures, zoals huidtransplantaties of insertie van IV lijnen verdoven. Lidocaïne crème wordt gebruikt om pijn of jeuk van de huid en slijmvliezen behandelen; is een voorkomende behandeling van eczeem, insectenbeten, kleine brandwonden en aambeien.

Toepassing

Lidocaïne / prilocaïne crème moet direct worden toegepast op de huid, maar moet niet worden ingewreven. Plaats een luchtdichte verband over het gebied, die grondig moeten worden gereinigd net voor de medische procedure. Lidocaïne crème wordt eveneens direct op de huid, hoewel moet ingewreven in de huid enigszins, maar het gebied moet niet afgedekt of verbonden tenzij door een arts gevraagd.

Side Effects

Beide soorten verdovingsmiddelenroom kan bijwerkingen zoals roodheid, zwelling, verbranding of ongewone sensaties op de plaats van toediening veroorzaken. Als een ernstige allergische reactie optreedt (huiduitslag, ademhalingsproblemen, zwelling), is het belangrijk om onmiddellijk medische hulp te zoeken.