Licorice Colon Problemer

Lakrids kommer fra rødderne af en bred vifte af jordstængler i Glycyrrhiza glabra L. familie. Lakrids kan være gavnligt for fordøjelsesproblemer og kolon problemer. Lakrids er en kraftfuld antioxidant, der kan imødegå den celle skader forårsaget af frie radikaler og kan hjælpe med at forebygge tyktarmskræft.

Fordele

Lakrids kan gavne lidelser i fordøjelseskanalen og tyktarm, herunder dårlig fordøjelse, smertefuld betændelse, forstoppelse og hævelse. Det hjælper kroppen i rødmen toksiner, hjælper helbrede sår og beskytter slimhinden i maven og tarmene til at forhindre sår fra formning.

Typer

Lakrids kommer som glycyrrhizinated eller deglycyrrhizinated (DGL). DGL er en form for lakrids, der er blevet deglycyrrhizinated at fjerne glycyrrhizin fra anlægget.

Funktioner

Sundhedspersonale mere almindeligt anbefale DGL til medicinsk brug, fordi glycyrrhizin kan øge blodtrykket og er kendt for at være giftige i store mængder.

Funktion

Carbenoxolon, en forbindelse afledt af lakrids, beskytter tyktarmen og er en behandling af ulcerativ colitis i Kina.

Ekspert Insight

En undersøgelse offentliggjort i Journal of Clinical Investigation, foretaget af Dr. Raymond Harris og Dr. Ming-Zhi Zhang Vanderbilt University Medical Center, afslørede, at en komponent i lakrids kan blokere produktionen af ​​cox-2, et enzym, der kan stimulere væksten af ​​tumorer i tyktarmen.

Fun Fact

Glycyrrhizinsyre i lakrids er 50 gange sødere end sukker, og bidrager til lakrids unikke smag.