Lichttherapie voor de Ogen

Lichttherapie voor de Ogen

Volgens het College van synoptische Optometrie, een klinisch bewezen vorm van lichttherapie, de zogenaamde synoptische fototherapie, keert het oog naar de juiste visie balans. Na langdurige behandeling, visie tekortkomingen te verbeteren en een normaal gezichtsvermogen terugkeert. Een optometrist kan met succes te zien in het oog veranderen totdat het normaal door te kiezen voor het juiste licht kleuren en belichting voor de diagnose oogaandoening. De therapie werkt omdat licht stimuleert de juiste retinale activiteit voor herstel.

Shining Light op de Retina

De opticien behandelt de retinale systeem de achterkant van het oog dat licht golflengten ontvangt. Tijdens de behandeling van de patiënt ziet de kleur door de frequentie golflengte. Lichten scheen in het oog dringen het netvlies in het bloed netwerk achter het netvlies die visie activiteit ondersteunt. Verschillende fysieke receptoren ontvangt elke kleur.

Met behulp van de juiste golflengte

Het oog is geschikt voor iedere golflengte scheen in het oog. Een optometrist kiest de aangegeven richting om effectief te genezen van een aandoening kleuren. Elke kleur veroorzaakt een unieke reactie. De optometrist maakt gebruik van een blauw / groene therapie om de visie gebreken veroorzaakt door verwonding, infectie of trauma, te behandelen, zoals een gecontracteerde gezichtsveld of wazig zien. De patiënt kijkt door de synoptische lens op een gekleurd licht cirkel ongeveer 2 cm in diameter op een muur 20 centimeter afstand. Kijkend naar de blauw / groen licht vermindert de ontsteking in het netvlies en corticale gebied; roodheid en vocht afname. Voor een chronische aandoening veroorzaakt door onder activiteit in het oog, geel / groen licht stabiliseert het oog fysiologie. Een lui oog wordt sterker wanneer een rood / oranje licht verhoogt de zenuw lading.

Herhaalde blootstelling

Over het volledige verloop van de therapie, het systeem van het oog leert aan te passen aan het licht stimulatie. De reacties versterken en groeien apt in de spieren, retina en bloedsomloop. De opticien behandelt een patiënt met licht gedurende 20 minuten ten minste drie opeenvolgende dagen gedurende 18 tot 20 weken. Na ongeveer zeven weken, een oogonderzoek met behulp van gekleurde lampjes kan de optometrist om te beoordelen of het oog op de juiste wijze wordt de opvang, of als de patiënt nodig heeft extra lichttherapie. Hij zou kunnen kiezen voor een andere kleur combinatie, zoals indigo / rood naar herstel.

Volgende Omhoog

Optometristen bevestigen volledig herstel door follow-up met de patiënt na drie tot zes maanden. Het testen van de ogen bewijst of de visuele vaardigheden zijn teruggekeerd naar normaal of als een gecontracteerde gezichtsveld uitgebreid tot de volle omvang. Als de patiënt nog niet volledig hersteld, zou de arts meer therapie om succes te garanderen adviseren.

Combineren met traditionele therapie

Het produceren van een volledig herstel zou kunnen vereisen dat een optometrist toevoegen lichttherapie aan recepten voor corrigerende lenzen en andere standaard behandeling door een optometrist. Deze full-therapie aanpak zorgt voor een volledige visuele aanpassing en oefent al de oogspieren die nodig is te kunnen zien. Een meer actieve oog helpt de verbetering eye-alignment patiënten ervaren tijdens het dragen van een bril of contactlenzen en het ondergaan van focus en afstemming oefeningen onder leiding van de optometrist.