Lichamelijke tekenen van een alcoholische lever

Lever van een alcoholist is uiteindelijk een lever die is inmiddels getekend vanuit een bijna voortdurende misbruik van alcohol. Normaal, een lever kan zichzelf herstellen van bepaalde schade toegebracht aan de structuur en samenstelling. Maar alcoholmisbruik maakt het minder en minder in staat om de irritatie die heeft plaatsgevonden te repareren.

Blauwe plekken

Een van de meest voorkomende fysieke tekenen van lever een alcoholische zal de vorming van blauwe plekken op het lichaam. Aangezien de lever niet werkt zoals het zou moeten, zal het individu makkelijker dan normaal vermorzelen.

Zwelling

Veel mensen die lever alcoholist zal lijden ook de fysieke teken van een zekere zwelling in de benen.

Vochtretentie

Andere fysieke teken van een alcoholische lever zal het vasthouden van vloeistof binnen het abdominale gebied van het lichaam, waardoor het opgezwollen of opgeblazen.

Weight Loss

Lever een alcoholist kan ook een persoon om het fysieke teken van een merkbaar gewichtsverlies ervaren. Dit mede door de fysieke symptomen van de littekens en schade aan de lever, gevraagd een verlies van eetlust.

Verkleuring van de huid

Een persoon met de lever van een alcoholist kan beginnen te lijden aan een verandering in de toon van zijn huid, zoek wat zou het beste worden omschreven als "ziek."