Lichamelijke tekenen van een Alcoholhoudende

Lichamelijke tekenen van een Alcoholhoudende

Uw relatieve kan hebben van nature een grote, opgeblazen gezicht en een rode, bolle neus. Of het zou het resultaat van jaren van het drinken zijn. De lichamelijke tekenen van een alcoholist, zelfs een die het drinken heeft verlaten en is in herstel, kan vaak worden gespot een mijl afstand. Ze kunnen ook blijven hangen voor jaren of kan deel uitmaken van de permanente schade gedaan van een persoon die geobsedeerd werd, gecontroleerd en afhankelijk van de drank zijn.

Face / Belly

Rood, blozend gelaatstrekken en een opgeblazen gezicht zijn vaak duidelijk met alcoholisme. De beruchte "bierbuik" is een andere gemeenschappelijke factor, niet alleen uit vet wordt afgezet rond het midden, maar ook van het opgeblazen gevoel veroorzaakt door het vasthouden van water, dat gaat samen met alcohol. De buik zal vaak opgezwollen en veel heftier dan de armen of benen, die uit zal steken als kleine stick figure ledematen.

Hersenen

De hersenen neemt zeker een pak slaag van jaren van alcoholmisbruik. Geheugenverlies, onduidelijke spraak en andere functionele problemen komen hand in hand met alcoholische drinken. Een van de slechtste omstandigheden die tot stand kan komen wordt genoemd "natte brain" of Wernicke-Korsakoff syndroom. Dit syndroom is onomkeerbaar en laat een persoon met psychische stoornissen, gedeeltelijk verlamd oogbewegingen, verwarring, slaperigheid en een wankelen.

Lever

De lever, ook, is volledig misbruikt door een alcoholist. Veel alcoholisten levers die ontstoken zijn vaak groot genoeg om een ​​uitstulping verlaten via de huid waar de lever is gepositioneerd in hun lichaam. Alcoholische hepatitis, of ontsteking van de lever, komt met geelzucht, buikpijn en koorts. De volgende stap na alcoholische hepatitis vaak cirrose van de lever, waar de lever permanent wordt getekend. Deze voorwaarde kan fataal draaien als de persoon blijft drinken.

Maag

Alcoholisten zijn gevoelig voor maagklachten, pijn en zelfs zweren. De constante mix van alcohol in de maag wrakken ravage op voering van het orgel. Tekenen van een maagzweer of andere alcohol gerelateerde maagklachten bevatten vaak een branderig gevoel, het onvermogen om voedsel laag te houden, misselijkheid en bloeden.

Verdere symptomen

Als al deze fysieke symptomen niet genoeg alcoholische te behandelen, zijn er nog meer. Alcoholisten hebben een verhoogd risico op hartaandoeningen, beroertes en kanker, die allemaal langs geholpen door chronische, zware alcoholgebruik. Epilepsie, toevallen, zenuwbeschadiging en een tintelend gevoel in de ledematen zijn andere gevaren. Mannen die lang en hard genoeg drinkt ook kunnen erectiestoornissen ervaren terwijl vrouwen die drinken tijdens de zwangerschap kan aangeboren afwijkingen veroorzaken.