Levofloxacine / Levaquin Side Effects

Levaquin en levofloxacine zijn recept antibiotica vaak gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties. Ze kunnen ook worden gebruikt voor anthrax vertragen nadat een persoon is blootgesteld. Levaquin is een recept geneesmiddel vervaardigd door Ortho-McNeil-Janssen Pharmaceuticals; levofloxacine is hoe het generiek bekend. De geneesmiddelen behoren tot een klasse van geneesmiddelen genaamd "chinolonen," en ze worden gewoonlijk gebruikt om infecties die de huid, sinussen, oren, botten, gewrichten en luchtwegen aantasten behandelen. Het wordt ook voorgeschreven voor mensen met urineweginfecties of prostatitis dat niet reageert met andere antibiotica. Levaquin en Levofloxacine werk door het doden van de bacteriën veroorzaken een infectie.

Niet-ernstige bijwerkingen

Sommige mensen nemen van Levaquin en levofloxacine zal bijwerkingen met inbegrip van maagpijn, misselijkheid, gas, diarree, constipatie, hoofdpijn, licht in het hoofd en duizeligheid. Geen van deze is reden tot bezorgdheid.

Ernstige bijwerkingen

In zeldzame gevallen, mensen die Levaquin en levofloxacine kunnen ernstige bijwerkingen die een potentieel probleem waarvoor medische behandeling signaleren ervaren. Informeer uw arts onmiddellijk als u een van deze symptomen: hallucinaties; stemming of mentale veranderingen zoals angst, verwardheid, agitatie, depressie, slapeloosheid, nervositeit en rusteloosheid; nieuwe of verergering van nachtmerries; symptomen van zenuw problemen, met inbegrip van veranderingen in de perceptie van warm of koud, ongewone gevoelloosheid, tintelingen of een branderig gevoel, zwakte in de handen, armen, voeten of benen en verminderd gevoel aan te raken; suïcidale gedachten of acties; tremoren; ernstige of aanhoudende duizeligheid, zwakte, vermoeidheid of duizeligheid;
visie veranderingen; piepende ademhaling; matige tot ernstige zonnebrand; pijn op de borst; pijn bij het plassen of een daling van de urineproductie; teerachtige of bloederige ontlasting; een ongewone hoest; koorts, rillingen of een zere keel; snelle of onregelmatige hartslag; spierpijn of zwakte; toevallen; tekenen van leverproblemen, zoals verlies van eetlust, bleke-gekleurde ontlasting, donkerder dan de normale urine en geelzucht; rood, blaren, peeling of gezwollen huid; ernstige of aanhoudende diarree en maagpijn of krampen; ongebruikelijke blauwe plekken of bloeden; kortademigheid; en vaginale afscheiding, geur of irritatie.

Peesproblemen

Levaquin en levofloxacine zijn geassocieerd met een verhoogd risico peesklachten, vooral bij patiënten ouder dan 60 die ook corticosteroïden en die long-, nier- of harttransplantatie hebben ondergaan nemen. Tekenen van pees problemen die voortvloeien uit het gebruik Levaquin omvatten ontsteking, zwelling, pijn en in sommige gevallen breuk van pezen. De achillespees meestal beschadigd, maar problemen kunnen ook worden gebruikt in andere gebieden van het lichaam. Patiënten kunnen problemen met de pezen tijdens het gebruik van Levaquin of levofloxacine of tot enkele maanden na het stoppen van de behandeling. Als u een van de tekenen van pees problemen, met inbegrip van pijn, roodheid, zwelling of pijn van een pees of gewricht ervaart, vertel dit dan direct aan uw arts.

Waarschuwingen

Levaquin en levofloxacine niet veilig zijn voor alle mensen, met inbegrip van mensen met bepaalde vormen van onregelmatige hartslag en degenen die cisapride of bepaalde antiaritmica. Bovendien moeten mensen met bepaalde medische aandoeningen hun gezondheid te bespreken met hun arts voordat u de drugs. Deze voorwaarden zijn onder andere mensen met een voorgeschiedenis van peesaandoeningen, reumatoïde artritis, lever- of nierproblemen, de nierfunctie, ernstige of aanhoudende diarree, gevoeligheid voor zon, angina pectoris, pijn op de borst, hartproblemen, een laag kaliumgehalte in het bloed, maag infectie, hersenen of verlaagd zenuwstelsel problemen bepaalde spieraandoeningen, verhoogde druk in de hersenen, problemen met bloedvaten in de hersenen, convulsies en Alzheimer.

Drug Interactions

Levaquin en levofloxacine zijn bekend om te interageren met een aantal andere geneesmiddelen, waardoor gevaarlijke interacties of het vergroten van de kans op bijwerkingen. Bijvoorbeeld, met de drugs arsenicum, methadon, antiaritmica, cisapride, droperidol, haloperidol, dofetilide, imidazolen, astemizol, macroliden, paliperidon, pimozide, ranolazine, fenothiazinen, serotonine antagonisten, telithromycine, ziprasidon en terfenadine verhoogt het risico op ernstige hartproblemen, zoals een onregelmatige hartslag. Het nemen van de medicatie met insuline of orale diabetes medicijnen kan het risico van hoge en lage bloedsuikerspiegel verhogen, en anticoagulantia in combinatie met Levaquin en levofloxacine verhogen het risico van bloeden. Mensen die de medicijnen serotonine norepinefrine heropname remmers een verhoogde kans ervaring de bijwerkingen van Levaquin.