Lever Behandeling Met Injecties

Injecties in de lever kan een effectieve behandeling voor verschillende soorten leverproblemen, waaronder hydatid cysten en, meer algemeen, leverkanker.

Behandeling van leverkanker

Patiënten die lijden aan leverkanker die niet bereid of niet in staat om een ​​operatie ondergaan, kunnen worden behandeld met injecties van 100% zuivere ethanol, een stof die zeer giftig is voor levertumoren.

Procedure

Tijdens de procedure, gebruikt de chirurg een dunne naald om de ethanol te injecteren in het midden van de kanker. De alcohol ontwatert de kankercellen, waardoor ze instorten en sterven. Meerdere behandelingen nodig zijn.

Side Effects

Patiënten kunnen tijdelijk nadelige bijwerkingen, zoals koorts ervaart, wanneer de ethanol lekt uit de lever naar andere delen van het lichaam.
.

Behandeling van Levende cysten

Een team van artsen onlangs ontdekt dat injecties van hypertone zoutoplossing nuttig in de behandeling van hydatid lever cysten zijn.

Treatmend van vette lever

Wetenschappers blijven de effectiviteit van behandeling van leverziekte door verschillende injecties bestuderen. Een recent artikel gepubliceerd in het Journal of Dairy Science suggereert dat injecties van glucagon nuttig zijn bij de behandeling van leververvetting bij koeien kan zijn, die de weg kan vrijmaken voor een soortgelijke behandeling in de mens