Levensduur van Schurft op kleding

De levensduur van schurft op kleding is kort vergeleken met de lengte van de tijd dat een persoon zou kunnen hebben om te gaan met een actief schurft besmetting. Human parasitaire aandoeningen kunnen snel worden uitgeroeid met het voorschrijven van medicijnen. Echter, omdat schurft kan blijven in kleding en andere persoonlijke voorwerpen, zelfs nadat u de schurft mijten die in je huid nam zijn intrek hebben vermoord om te leven, is het uitermate belangrijk dat de kleine hangjongeren die blijven hangen in je kleren ook worden uitgeroeid.

Hoe lang schurft Live?

De schurft mijt die verantwoordelijk is voor de menselijke besmettingen heeft een levensduur van een tot twee maanden nadat het vindt een menselijke gastheer, zegt de Centers for Disease Control. De mijt heeft behoefte aan een menselijk bloed bron om te overleven - dat zou je - en kan niet erg lang te leven zonder voedsel. Wanneer niet het leggen van eieren in een hol of slepende op de menselijke huid, kan de schurft mijt leeft twee of drie dagen in andere plaatsen, zoals kleding, linnengoed en beddengoed, handdoeken en andere persoonlijke spullen.

Behandelen Schurft

Zodra een schurft besmetting wordt vastgesteld door een arts wordt voorgeschreven behandeling aanbevolen - meestal een lotion die permethrine of Crotamiton bevat. Deze worden toegepast op het hele lichaam vanaf de nek en links op ongeveer acht uur voordat ze worden afgewassen. Deze medicatie zal de schurft mijten en hun eieren die in je huid leven te doden, maar niet die op je kleren.

Het behandelen van Your Clothes

De Centers for Disease Control beveelt aan dat alle kleding en onderkleding die je droeg twee tot drie dagen voordat je schurft behandeling worden gewassen met warm water, dat is ten minste 130 graden F en gedroogd op hoog vuur gedurende minstens 20 minuten. Schurft kan worden afgewenteld op anderen via besmet beddengoed, linnengoed, handdoeken en ander textiel, effecten, zodat deze moeten worden gewassen en zo goed gedroogd.

Items die niet kunnen worden gewassen

Sommige van uw kleding kan niet worden gewassen, zoals wol jassen en sjaals. Kussens en speelgoed gevulde kinderen mogen niet gewassen worden ook niet. Deze items kunnen worden opgeslagen in een afgesloten plastic bak en buiten geplaatst van uw huis tot de schurft mijten sterven van de honger. Het CDC adviseert het houden van items opgeslagen blijven gedurende ten minste 72 uur; echter, de American Social Health Association raadt opslag gedurende ten minste twee weken.

Wat anders moet worden behandeld?

U hoeft niet om uw huis professioneel gegast om de resterende schurft te doden, noch zijn familie huisdieren met een risico op het krijgen van de schurftmijt. Toch moet tapijt gebieden, tapijten en meubels grondig worden gestofzuigd en de vacuümzak afgevoerd buiten het huis meteen.