Lemon Grass Mystieke Gebruikt

Lemon Grass Mystieke Gebruikt

Lemongrass is inheems in Zuidoost-Azië en staat bekend om zijn gebruik in de Aziatische keuken. Echter, er zijn een aantal toepassingen voor citroengras dat mystieke of spirituele zijn. Of het nu gebruikt als een kruid of als een essentiële olie, citroengras heeft vele eigenschappen te helpen bereiken mystieke genezing of welzijn.

Weert negatieve energie

Citroengras gebruikt werd in de oudheid als een afweermiddel voor slangen en draken. Tegenwoordig wordt vaak gebruikt om negatieve energie af te weren. Je kunt citroengras planten rond uw huis aan een slang of slechte energie af te weren en het versterken van je spirituele groei.

Paranormale gaven

In de astrologie, citroengras correspondeert met de planeet Mercurius. Astrologen geloven dat het kruid in verband met deze planeet kan worden gebruikt met betrekking tot vaardigheden en zelf-verbetering Physic. Volgens sites als Mysticblaze.com, inweken het citroengras in een hete thee helpt verbeteren van uw paranormale gaven. Het helpt herleven je geest als je lusteloos voelt.

Antidepressivum

Lemongrass wordt vaak gebruikt als een natuurlijk antidepressivum. Bij gebruik in aromatherapie, wordt gezegd om te helpen met depressie en angst van mislukkingen in je carrière of de liefde het leven, evenals eenzaamheid en onzekerheid. Het kan worden verbrand, gebruikt in de olie vorm in het baden, of vastgehouden in een zakje of tas. Wanneer citroengras gebruikt als wierook, het helpt stress en helpt bij het stimuleren van het zelfvertrouwen.