Lekkende hartklep Symptomen

Een lekkende hartklep wezen een klep van het hart dat niet sluit normaal, waardoor bloed lekken of braken achteren. Vaak aangeduid als een "regurgitant" valve, kan deze aandoening een aangeboren of verworven, wat betekent dat de lekkende klep een probleem waarmee je geboren bent of iets wat je na verloop van tijd hebben ontwikkeld kan zijn, als gevolg van een ziekte of aandoening, zoals coronaire hartziekte, endocarditis, hoge bloeddruk, hartaanval en zelfs syfilis. Wanneer deze aandoening manifesteert, zijn er bepaalde symptomen als "kenmerken" van de aandoening.

Asymptomatische

Zoals bij veel aandoeningen die het lichaam kan beïnvloeden, is het mogelijk een lekkende hartklep geen symptomen helemaal. In deze situatie is de lekkage of regurgitatie is ontwikkeld over een langere tijdsperiode, waardoor het hart te compenseren voor het verschil. Pas de werkelijke toestand van de klep sterk degenereert of defect wordt gedetecteerd door een arts die een diagnose wordt gesteld.

Problemen met de luchtwegen

Een van de meest voorkomende symptomen van een lekkende hartklep problemen met de ademhaling. In zowel plotselinge en ernstiger hartklepgebreken, kunt u beginnen om een ​​abnormale kortademigheid merken. Meestal is dit gevoel van windedness manifesteert in tijden van fysieke activiteit. Zelfs gewoon wandelen van de ene kant van een kamer naar de andere kan dit symptoom leiden, maar u kunt ook dit probleem zich voordoet wanneer je op je rug liggen.

Hartkloppingen

Een ander vrij voorkomende symptoom van een regurgitant klep hartkloppingen. Met dit symptoom, begint eigenlijk je hart sneller dan normaal te verslaan. Het kan ook gaan om beats te slaan of verslaan ongelijk. Volgens de Cleveland Clinic, een "flip-floppen" gevoel in je borst kan vaak ook worden gevoeld.

Pijn

Samen met deze hartkloppingen, kan een zieke klep ook zorgen dat je wat pijn of ongemak in uw borst. Vaker voelde een onverklaarbare gewicht of spanning in dit gebied van het lichaam, kan het gevoel worden veroorzaakt door een dagelijkse activiteit (net als ademhalingsproblemen) of een verandering in temperatuur.

Zwelling

Het is ook mogelijk een lekkende hartklep paar zwelling in het lichaam veroorzaken. Maar deze zwelling is niet daadwerkelijk binnen uw borst en longen ervaren. In plaats daarvan, dit vasthouden van vocht vindt plaats in uw buikstreek evenals uw voeten en enkels.

Zwakte

Als gevolg van de invloed op de lekkende klep heeft op het zuurstofgehalte van je hart en lichaam, kan je ook beginnen met een zekere mate van zwakte of vermoeidheid ervaren. Dit kan ertoe leiden dat u last heeft van duizeligheid, licht in het hoofd of zelfs een verlies van bewustzijn.

Weight Gain

Verrassend, kan een regurgitant klep ertoe leiden dat u een plotselinge schommeling ervaren in gewicht. Meestal gebeurt dit binnen uw kofferbak en kan ervoor zorgen kleren om strakker dan normaal passen.