Lavender Oil & Cel Damage

Lavender Oil & Cel Damage

Lavendel olie is gebruikt voor eeuwen talloze pijnen, ziekten en ongemakken te genezen, maar het onder controle is gekomen, want het is bekend dat het de huid irriteren. Er zijn studies gedaan om te bepalen of lavendelolie celbeschadiging veroorzaken en of andere gevallen van het gebruik van zorg moet leren.

Cel Damage

Een studie van de Universiteit van de School van Westminster's of Biosciences in Londen, Verenigd Koninkrijk, vastgesteld dat lavendelolie mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen als gevolg van de cellulaire schade die tijdens de ontwikkeling kunnen optreden om een ​​foetus. In de studie, de olie negatief beïnvloed endotheelcellen en fibroblasten. De onderzoekers echter ook verklaard dat lavendelolie een van de mildste botanische essentiële oliën en is gebruikt om wonden jaren.

Oestrogeen Receptief Genen

Een studie gerapporteerd in het "New England Journal of Medicine" in 2007 onderzoek gedaan naar de vorming van borsten op drie jonge jongens van 4 tot 10 jaar. Onderzoekers ontdekten dat alle drie jongens vaak werden gebruikt verschillende topische producten die zowel lavendel en tea tree etherische oliën voor de groei van borstweefsel. Door het invoeren lavendel en boom tree olie menselijke borstkankercellen die oestrogeen receptoren, de onderzoekers vastgesteld dat beide essentiële oliën hebben de mogelijkheid om de oestrogeen-ontvankelijke genen activeren op cellulair niveau en invloed op het endocriene systeem. Gelukkig voor de jongens, hun toestand was niet permanent en alles ging terug naar normaal voor hen na een paar maanden na het staken van het gebruik van de producten. Onderzoekers waren bezorgd over de gemakkelijke toegang van deze oliën in over-the-counter producten.

Side Effects

Omdat lavendelolie kan reageren op een cellulair niveau en heeft ontspannende eigenschappen, patiënten die het centrale zenuwstelsel depressiva (CNDs) of sedativa moeten voorzichtig over het gebruik van lavendel producten zijn, omdat zij de effectiviteit van deze narcotica-gebaseerde medicijnen, waaronder morfine, oxycodon, lorazepam kan intensiveren , diazepam en alprazolam. Lavendel olieproducten zou hetzelfde effect met cholesterol en bloeddruk medicatie.

Voordelen

Terwijl lavendelolie toont negatieve aspecten in de eerder genoemde case studies en de bijwerkingen, het heeft ook veel voordelen bij correct gebruik. Lavendelolie en gedroogde lavendel kan worden gebruikt als een alternatieve geneeskunde om slapeloosheid, agitatie, hoofdpijn, nerveuze aandoeningen en vermoeidheid te helpen wanneer die onder de zorg van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg getraind in botanische geneeskunde. Lavendelolie bijgedragen haargroei bij gebruik in combinatie met andere etherische oliën in een studie van mensen met een auto-immuunziekte die haarverlies veroorzaakt.

Case studies bleek dat lavendel olie is gunstig voor ontspanning van de spieren, depressie, hoge bloeddruk, eetlust enhancement, pijnbestrijding en het risico op kanker te verminderen. De olie heeft ook antibacteriële eigenschappen.

Negatieve reacties

Lavendel kan gunstig zijn op vele manieren. Net als andere natuurlijke en chemisch gemodificeerde medicijnen, waarbij het echter gevaarlijke bijwerkingen die moeten worden overwogen, vooral wanneer het oraal wordt ingenomen. Negatieve reacties op lavendelolie of andere lavendel producten kunnen worden gericht aan 911 of het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum op 800-222-1222. De ingrediënten in lavendelolie die een reactie kunnen veroorzaken linalylacetaat en linalool. Mogelijke symptomen zijn wazig zien, branden of pijn in de keel, brandende ogen, buikpijn, diarree, braken, ademhalingsproblemen en huiduitslag. De getroffen persoon moet niet overgeven, tenzij dit wordt geadviseerd door een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.