Lavendel olie Voordelen

Lavendel olie Voordelen

Lavendel olie is legendarisch om zijn helende eigenschappen. Beweerde te spierpijn, angst, slapeloosheid, pijn, wat ademhalingsproblemen te verlichten en infectie te voorkomen, wordt lavendelolie lokaal gebruikt om blessures huid en infecties, achiness en pijn te behandelen. Inademen van de geurige olie wordt verondersteld om stress te verminderen en het bevorderen van een betere ademhaling bij mensen met aandoeningen van de luchtwegen. Zorg ervoor dat u een arts te raadplegen voordat u lavendelolie; een arts kan bepalen of het gebruik van lavendelolie schade kunnen veroorzaken en kunnen richting geven aan het gebruik ervan, indien de omstandigheden dat vereisen de toediening ervan.

Verlicht Insomnia

Reputatie van lavendel als een kalmerend middel is zo sterk dat het toegevoegd aan wat baby badproducten. Of het nu toegevoegd in de essentiële olie vorm aan badwater of lokaal toegepast, lavendel verzacht spanningen en quiets zenuwen, wat vaak leidt tot een betere nachtrust's. De geur van lavendel lijkt te helpen die moeite hebben in slaap te vallen. Rustgevende geur van de lavendel wordt algemeen aangenomen om onrust en angst te verminderen. Netherfield raadt u aan een paar druppels lavendelolie op de tempels om stress te verminderen en verlichten spanning.

Pijnstillende

Lavendelolie wordt gedacht te dienen als een natuurlijke pijnstiller, verlichten hoofdpijn, spierpijn, menstruele krampen en wonden. Volgens Netherfield, toevoeging van enkele druppels lavendelolie en een bitterzout een bad zal spier achiness verminderen. Periodieke lavendelolie massages kan gewrichtspijn te verminderen; een warm kompres dat enkele druppels lavendelolie toegepast kan menstruatiepijn troosten heeft gehad als dwars over de onderbuik. Een koele kompres krijgen dezelfde toepassing van lavendelolie en dwars over het voorhoofd kan hoofdpijn scharrelen sturen. Lavendel olie zachtjes aangebracht op snijwonden en wonden kunnen verlagen pijn niveaus, te voorkomen infecties en littekens te voorkomen. Om verbrande huid te kalmeren, laat koud water over de verbrande gebied gedurende 5 minuten daarna wrijf lavendelolie op de brandwond.

Infectiewerende

Volgens Diabetes Spectrum, essentiële oliën en lavendel in het bijzonder, kan wond resultaat te verbeteren en te helpen beschermen tegen chronische infectie. Lavendel is effectief bij de bestrijding van Staphylococcus aureus en Enterococcus faecium wanneer die infecties te weerstaan ​​antibiotica behandeling bewezen. Lavendel anti-schimmel en antibacteriële eigenschappen kan hoofdluis en hoofdhuid infecties te genezen.

Hulp van de luchtwegen

Sommigen geloven lavendel biedt respiratoire hulp aan mensen die lijden aan verkoudheid, sinusitis, hoest en griep. Netherfield beveelt aan twee druppels lavendel en twee druppels tijm olie tot een kom met warm water, dan is het plaatsen van een handdoek over het hoofd en de kom en het inademen diep om de symptomen van sinusitis verlichten. Dit kan slijm los te maken en te helpen mensen met luchtweginfecties beter te ademen.