Lavendel Olie til lopper

Lopper er blot en del af livet for ejerne. Heldigvis behøver farlige kemiske loppe afskrækningsmidler og pesticider ikke at være, når de naturlige loppe-frastødende alternativer som lavendel olie er til rådighed.

Funktion

Lavendel olie frastøder lopper at forhindre dem i infesting dit kæledyr og dit hjem.

Anvendelser

Lavendel olie kan anvendes på dit kæledyr, der anvendes i et bad og endda bruges i dit vasketøj sidste skylning for at dræbe og frastøde lopper fra dit kæledyr, hjem og sengetøj. Det kan også anvendes til hundehalsbånd.

Fordele

Brug lavendel olie til lopper forhindrer dig i at skulle bruge skrappe, kemiske-laden pesticider til behandling af lopper på dit kæledyr og i dit hjem omkring din familie.

Overvejelser

Lavendel olie er ekstremt stærk og skal fortyndes i vand eller en anden olie (såsom olivenolie, kokos eller jojoba), før brug direkte på alle dyr for at undgå utilsigtet forgiftning eller hudirritation. Hjemmesiden Aromaterapi for hunde anbefaler 10 til 15 dråber æterisk olie til halv oz. "Bærer" olie.

Advarsel

Æteriske olier er ikke egnet til indtagelse af dyr, så dyrene må aldrig at sluge lavendelolie-det kunne være toksisk for dem.