Lapacho Side Effects

Lapacho Side Effects

Lapacho is een groenblijvende boom die groeit in de Centraal-en Zuid-Amerikaanse regenwouden. Het is bekend onder verschillende namen, waaronder Pau d'arco en trompet struik, die zijn roze of paarse bloemen beschrijft. De bast van deze bomen is gebruikt voor medicinale doeleinden voor meer dan 1000 jaar door de Inca's en hun nakomelingen. Besloten is dat ongeveer een 10 als giftig als cafeïne en de bijwerkingen van het drinken van thee gemaakt van de gehele bast zijn van ondergeschikt belang. Ernstige bijwerkingen zijn gemeld in studies met behulp van de uitgepakte actieve ingrediënten van lapacho, wat suggereert dat er natuurlijke buffering componenten in de schors zelf.

Functies

De schors van de lapacho traditioneel geoogst zonder de boom, die zo hoog als 125 voet kunnen groeien en stammen zoveel als zes meter breed doden. Lapacho is met succes gebruikt om infecties van verkoudheid en griep huidzweren bestrijden. Het doodt effectief vele soorten van kankercellen, bacteriën, virussen, parasieten en schimmels zonder nadelige gezonde cellen.

Effecten

De meeste aandacht voor Lapacho is gebleken door indrukwekkende successen bij het gebruik als een anti-tumormiddel. Het wordt nu algemeen gebruikt in de behandeling van sommige vormen van kanker, leukemie en zelfs aids in Brazilië en Paraguay.

Side Effects

De primaire directe bijwerkingen waargenomen waren misselijkheid en diarree. Herbal beoefenaars mee dat het lichaam zich ontdoet van gifstoffen via de urine en de darmen en dat deze symptomen logisch zou te wijten zijn aan de release van toxines. Deze symptomen waren sterk genoeg om hebben geleid tot enkele proefpersonen om drop-out van studies.

De FDA goedgekeurd Lapacho schors als niet-toxisch in 1981 en wordt ook gebruikt als antibacteriële, antifungale medicatie diergeneeskunde.

Overwegingen

Onderzoekers in de Verenigde Staten korting Zuid-Amerikaans klinisch onderzoek als niet vast te houden aan haar eigen normen, terwijl veel kruiden beoefenaars schuld Amerikaanse onderzoekers voor het bestuderen van alleen het actieve factoren in lapacho en niet onderzoeken van de methoden die de genezing resultaten hebben opgeleverd eeuwenlang als de hele schors lapacho wordt gebruikt als een kopje thee of kompres,.

Theorieën / Speculatie

A 1970 studie van Pfizer Chase & Co onderzoekers vonden dat de toxische effecten van Lapacho - zoals verhoging van toxines in het bloed en de zogenaamde anti-vitamine K effect dat geproduceerd bloed dunner en anemie - verdwenen en was omgekeerd het einde van de studie. Dit lijkt dat ontgifting plaats toxiciteit werd verkregen geven.

Waarschuwing

Zwangere of zogende vrouwen, baby's en kleine kinderen niet nemen Lapacho.

Lapacho heeft een natuurlijke bloedverdunnende werking en dient niet te worden genomen door degenen die al die anti-stolling of bloedverdunnende medicijnen zoals heparine, Ticlid, Lovenol, Fragmin, Plavix en Coumadin of NSAID's, zoals aspirine, ibuprofen (Motrin of Advil), naproxen (Naprosyn, Anaprox, Aleve), ketoprofen, Relafen, Indocin, Toradol, clinoril, Feldene, diclofenac (Voltaren, Cataflam) en Daypro.

Herbal bloedverdunnende bereidingen ook mag niet worden gecombineerd met lapacho, deze omvatten: engelwortel, anijs, arnica, asafoetida, paprika, selderij, kamille, kruidnagel, fenegriek, knoflook, gember, ginkgo, Panax ginseng, paardenkastanje, mierikswortel, zoethout, ui, papaïne, passiebloem, rode klaver, kurkuma en wilg.