Lange- en korte termijn effecten van depressie

Volgens het National Institute of Mental Health, meer dan 14 miljoen Amerikanen lijden aan chronische depressie per jaar. Depressie interfereert met het dagelijks leven, waardoor het moeilijk is om op te staan ​​in de ochtend en het gezicht van de wereld. Indien onbehandeld, effecten op korte termijn kunnen ontwikkelen tot langdurige problemen die het werk, relaties van invloed zijn, en uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het leren van de korte en lange termijn effecten van een depressie zal je helpen het te herkennen als het hits, zodat u kunt laten behandelen en genieten van het leven weer.

Symptomen

Depressie wordt gekenmerkt door het gevoel naar beneden voor meer dan twee weken. Mensen met een depressie kunnen het gevoel verdrietig, angstig, hulpeloos, waardeloos of hopeloos. Ze stoppen met zorgen te maken over dingen die ze gebruikt om te genieten, zoals hobby's of seks. Vaak het gevoel dat ze een verlies van energie, en ze kunnen niet in staat zich te concentreren op alles zijn. Pijn en pijn die niet weg zal gaan, onregelmatige slaappatronen en verlies van eetlust geven ook aan depressie.

Effecten op korte termijn

Korte-termijn effecten van depressie zijn een verlies van interesse in het leven. Mensen met een depressie missen hun vroegere motivatie en enthousiasme voor activiteiten en doelen. Vaak lijden ze aan eenzaamheid ze het gevoel is niet te genezen. Energie-niveaus dalen, niet alleen van psychologische depressie, maar ook uit niet voor zichzelf kunnen zorgen. Zij kunnen niet geïnteresseerd in de persoonlijke hygiëne te voelen en stoppen met het eten goed. Vaak bezwijken ze hun gebrek aan energie en motivatie van oversleeping in een poging om de wereld te ontsnappen.

Lange-termijn effecten

Lange-termijn effecten van depressie omvatten chronische vermoeidheid als gevolg van verlies van energie en onregelmatige slaappatronen. In combinatie met een verzwakt immuunsysteem, kan leiden tot een gevoeligheid voor lichamelijke ziekte. Degenen met een depressie kunnen ook last hebben van chronische pijn en pijn.

Mensen met een langdurige depressie voelen zich geïsoleerd en hebben vaak problemen uiten genegenheid. Hierdoor kan relaties verslechteren.

Depressie treft ook aandacht en geheugen. Mensen die lijden aan een depressie konden vinden zichzelf vergeetachtig en niet in staat om zich te concentreren, wat een negatieve invloed heeft op hun werk kunnen hebben.

Oorzaken

Depressie wordt veroorzaakt door een chemische onbalans in de hersenen. Echter, veel mensen met een depressie niet plaatsen wat in hun leven veroorzaakt hun symptomen.

Meestal depressie is het product van een combinatie van oorzaken. Grote veranderingen in het leven kan een oorzaak zijn; deze omvatten financiële stress, verhuizen naar een nieuwe stad, trouwen of het verlies van een geliefde.

De fysieke zwakte en stress veroorzaakt door een aantal ziekten --- zoals kanker en AIDS --- zijn ook een mogelijke oorzaak. Pessimistische mensen, en mensen met een laag zelfbeeld, zijn op een hoger risico op het ontwikkelen van een depressie. Omdat depressie genetisch, kan het ook in de familie.

Behandeling

Als u denkt dat u lijdt aan een depressie, raadpleeg uw arts. Hij of zij zal bekend zijn met de symptomen van depressie en misschien medicijnen voorschrijven of, meer waarschijnlijk, doorverwijzen naar een psychiater.

De meest voorkomende behandeling opties zijn antidepressiva en psychotherapie. Antidepressiva kan weken duren om te beginnen werken, maar ze lossen de onbalans van de chemische stoffen in je hersenen. Ondertussen psychotherapie --- ook wel bekend als praten therapie --- helpt je door je gevoelens te werken en kan u helpen zich minder alleen.

Zorg ervoor dat je de juiste therapeut voor u te vinden. Als je niet van verwijzing van uw arts, wees eerlijk over. Als hij of zij je niet kan verwijzen naar een andere psychiater, een vinden op uw eigen door anderen te vragen voor aanbevelingen. Mensen die werken in ziekenhuizen, scholen en huizen van het geloof zou kunnen om een ​​aanbeveling die geschikt is voor u te maken.