L427 Pill Informatie

L427 is ook wel Sulindac en wordt vervaardigd door Mylan Pharmaceuticals. De gele pil is een anti-inflammatoir geneesmiddel voornamelijk gebruikt voor de behandeling van reumatoïde artritis, osteoartritis en spondylitis ankylopoetica. Het kan ook worden gebruikt om andere aandoeningen zoals jicht, bursitis en tendinitis behandelen.

Hoe te gebruiken

Gebruik L427 (Sulindac) alleen zoals voorgeschreven door uw arts, en lees de instructies van de apotheker. Het geneesmiddel moet worden genomen door de mond met voedsel en een vol glas water (8 oz). Drink extra vocht tijdens het gebruik van L427. Als u een dosis mist, neem het medicijn zo snel mogelijk en het doseringsschema dienovereenkomstig te wijzigen. Het wordt niet aanbevolen om twee pillen in te nemen in een keer in een poging om bij te praten met uw dosering plan.

Side Effects

Er zijn diverse milde bijwerkingen die zijn geassocieerd met behandeling met L427, zoals diarree, constipatie, gas, hoofdpijn, maagzuur, maagklachten en duizeligheid. Deze bijwerkingen worden niet beschouwd als ernstig. Er zijn andere ernstige bijwerkingen die u nodig heeft om te stoppen met het nemen van de drug, met inbegrip van ernstige allergische reacties, ernstige pijn op de borst, onregelmatige hartslag, kortademigheid en zwelling van de extremiteiten.

Verboden voor gebruik

Er zijn een aantal voorwaarden die een arts zal houden van het voorschrijven van L427. Die voorwaarden zijn onder andere een allergie voor een ingrediënt in L427, ernstige allergische reacties op aspirine of andere NSAID's, een patiënte die bypass hartoperatie (inclusief de patiënten die zich voorbereiden op de operatie hebben) heeft gehad, het gebruik van een andere NSAID (waaronder ibuprofen) en zwangere vrouwen die in hun laatste trimester.

Medische aandoeningen

Er zijn een aantal voorwaarden die u niet belet L427, maar ze zijn voorwaarden uw arts moet zich bewust zijn van, zodat hij de risico's van het nemen van de drug kan beoordelen. Die voorwaarden zijn onder andere zwangerschap, nier- of leverziekte, diabetes, nierstenen, astma, hoge bloeddruk, lupus, bindweefsel aandoeningen en laag natriumgehalte in het bloed niveaus.

Medicatie Interactie

Maak uw arts op de hoogte van eventuele andere medicijnen die u nemen, zodat hij kan zijn dat er minimaal risico van geneesmiddel interactie. Er zijn een aantal geneesmiddelen die een risico van interactie met L427 kunnen hebben, zoals antistollingsmiddelen, aspirine, heparine, andere NSAID's, probenecide, Diflunisal of dimethylsulfoxide, Cyclosporine, angiotensine-converting enzyme (ACE) remmers en corticosteroïden, zoals prednison.