Løsning for en tør, kildent Hoste

Som vejret ændringer og bliver koldere eller allergi sæsonen kommer omkring dig kan udvikle forkølelse eller influenza-lignende symptomer oftere, end du er vant til. Blandt disse kan være en tør, kilden hoste og mens det er ikke usædvanligt at have en hoste, kan det være lidt forstyrrende for din daglige rutine afhængigt af sværhedsgraden. Der er flere løsninger, du kan prøve at berolige denne type hoste.

Tør vs Chesty

En tør hoste er adskilt fra chesty hoste, fordi der ikke er nogen fordel ved at fjerne slim fra kroppen med en chesty hoste. Derfor er differentieringen mellem de to, der er mest mærkbar er den manglende slim.

Ting at Prøv

For at hjælpe med at bekæmpe kildrende fornemmelse i halsen, du ønsker at holde hovedet højt, når du ligger ned, ved at gøre dette, vil du bihuler samt dine nasal passager kunne dræne. Vær sikker på at undgå kemiske irritanter så meget som muligt. Hvis du er en ryger, vil du ønsker at holde sig væk fra at ryge dig selv og være omkring anden hånd røg. Fælles husholdningsprodukter, såsom rengøringsmidler, er også yderst irriterende og bør ikke anvendes, mens du har symptomer på en tør hoste, som de vil forværre din tilstand. Undgå at drikke kolde drikke og vælge varme væsker og fødevarer. For tør hoste, kan ved hjælp af en luftfugter eller indånding af damp hjælpe med at lette dine symptomer.

Naturmedicin

En metode til at berolige en tør, kilden hoste er at blande omkring 1 spsk. af naturlige honning i et glas varmt vand og til SIP hele dagen. Hvis din tør hoste er på grund af allergi, kan du prøve at bruge et lokalt aftappet honning, fordi det kan øge din immunitet over for de allergener i dit område. Byggen visse urter i varmt vand for at lave te er særligt gavnligt. Blandt dem med de bedste resultater for beroligende tør hoste er rødkløver, vilde kirsebær bark og glat elm. Hvis du ikke kan finde disse urter på din lokale helsekost butik, vil du være sikker på at finde dem online. Hvis du har prøvet ovenstående løsninger, og din hoste har varet mere end nogle dage viser ingen tegn på forbedring eller efterfølges af andre alvorlige symptomer, såsom feber, udslæt eller en følelse af kvalme, skal du sørge for straks at konsultere din læge, Det kunne indikere, at hoste er forbundet med en mere alvorlig tilstand, og bør evalueres nøjere.