Lægeurt Information

I århundreder planter og urter er blevet anvendt for deres medicinske egenskaber til behandling af forskellige former for sygdomme og lidelser. De fleste krydderurter kan findes i haver og er let set og tilgængelige. Andre urter kan dog ikke være så almindeligt, og derfor ikke umiddelbart anerkendt for deres medicinske potentialer.

Aloe Vera

Aloe barbadensis eller aloe vera er et urte plante, der har vist sig at være en effektiv behandling for allergi, sår og hudinfektioner. Det kan endda bruges til at kontrollere udbrud af forskellige typer af medicinske problemer såsom astma, fedme, tandkødsbetændelse, gigt og forstoppelse. Det kan også hjælpe med muskel stammer, tarm betændelser og mange symptomer og betingelser. Kendt som "harmonisk middel" af kineserne og som "eliksir af ungdom" af russerne, aloe vera indeholder aktive stoffer, der giver terapeutiske virkninger for en række helbredsmæssige problemer.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba er en af ​​de mest undersøgte urter. Det er blevet anvendt til at gøre en række farmaceutiske produkter på grund af dets terapeutiske egenskaber. Dette lægemiddel urt indeholder flavonoider og terpenoids --- kemiske stoffer, der kan give terapeutiske virkninger til en bred vifte af kropslige lidelser. Ginkgo biloba er også brugt til at forbedre blodcirkulationen og forbedre koncentration og hukommelse. Det kan også anvendes til behandling af tuberkulose, hudsygdomme, impotens forårsaget af antidepressiva, angina pectoralis, gonoré, svimmelhed, forhøjet spænding og mange andre sundhedsproblemer. Det kan også anvendes til behandling af Alzheimers sygdom.

Banan

Bananer er blandt de typer af medicinske urter, der er mest almindeligt set og forbruges af den almindelige befolkning. Men mange kan indse de medicinske egenskaber, der er indeholdt i bananer. Bananer er rige på fibre, folinsyre, kalium, jern, kulhydrater, proteiner, zink og vitamin C, A, B, B6 og E samt serotonin. Bananer er også nyttige i behandlingen af ​​arterietryk, anæmi, forstoppelse og mavesår. Det kan også bruges til at regulere hjerteslag, rolige nerver og for nogle bekæmpe følgerne af rygning.

Mælkebøtte

Videnskabeligt kendt som Taraxacum officinale, mælkebøtte har en række terapeutiske anvendelser. Det kan bruges som et afføringsmiddel, astringerende, choleretic, vanddrivende og venotonic. Det kan også anvendes som en antioxidant og anticancermiddel. Desuden kan den anvendes til rensning af blod urenheder, beroligende reumatiske smerter, reduktion af kolesterol og behandling af hepatisk dermatose. Dette lægemiddel urt indeholder en stor mængde af vegetabilske fibre, samt vitamin B1, C, A og D. Den indeholder også reshines, tannin, insulin, jern, kalcium, fosfor-kalium og natrium.

Jasmine

En busk, der har enten hvide eller gule blomster, er jasmin mest almindeligt kendt som den vigtigste ingrediens til te. Uden deltagelse mange, men dette blomstrende busk også besidder medicinske egenskaber, der kan anvendes som en antidepression og Antistress middel. Det kan også anvendes til at forbedre fordøjelsen og som et afrodisiakum. Jasmin er også kendt at forbedre blodcirkulationen.