Kwesties in Healthcare Finance

Kwesties in Healthcare Finance

De mijlpaal hervorming van de gezondheidszorg wetgeving die door de regering-Obama in 2010 was bedoeld om de Amerikaanse gezondheidszorg programma's meer oplosmiddel in de toekomst te maken. Medicare, Medicaid, de sociale zekerheid, en andere programma's die deel uitmaken van de Amerikaanse welvaartsstaat werden geacht potentieel insolvent als de staatsschuld blijven stijgen en de belastinggrondslag blijven dalen. Over het algemeen, de gezondheidszorg wordt geconfronteerd met een aantal financiƫle problemen, waarvan sommige zijn onmogelijk te verwerken zonder de industrie toe te geven aan nog meer massale hervormingen.

Verzekeringskosten

Verzekeringskosten hebben consequent gestegen de afgelopen jaren voor een aantal redenen. Ten eerste, de kosten van de aansprakelijkheidsverzekering voor artsen is gestegen, en de kosten van die verzekering stijging wordt weerspiegeld in de totale kosten van de gezondheidszorg diensten die artsen bieden. Zo, verzekeringsmaatschappijen dat de kosten van de gezondheidszorg te dekken zijn gedwongen om hun premies te verhogen. Ten tweede hebben de consumenten in de gezondheidszorg meer tests genomen dan nodig in het omgaan met een probleem en hebben niet genoeg benut preventieve zorg. Zo, kleine problemen gaan onopgemerkt totdat ze grote problemen, en dan die grote problemen worden vaak behandeld. Dit verhoogt het netto bedrag dat verzekeringsmaatschappijen moeten uitkeren, dwingende verzekeringsmaatschappijen de premies te verhogen en de aftrekbare en niet-optimale systemen te veranderen.

Mensen langer leven

De vooruitgang in de geneeskunde en technologie is drastisch toegenomen de levensduur van de gemiddelde Amerikaan de afgelopen honderd jaar, wat resulteert in de gezondheidszorg als geheel verzorgen van veel meer mensen op latere leeftijd. Deze ouderen zijn ook meer kans om te bezwijken aan chronische ziekten, zoals artritis, diabetes en hart-en vaatziekten. Volgens de Kaiser Foundation, "er wordt geschat dat de kosten voor gezondheidszorg voor chronische behandeling van de ziekte goed voor meer dan 75 procent van de nationale uitgaven voor gezondheidszorg." Relatedly, de vooruitgang in de geneeskunde en technologie zijn vaak duur te maken en daarna even duur te gebruiken, waardoor een spiraal van stijgende zorgkosten die wordt veroorzaakt door het bevorderen van de gezondheid in het algemeen.

Demografische trends

De grootste aansprakelijkheid tegenover de Amerikaanse gezondheidszorg financieel is de pensionering van de babyboomgeneratie. Langere levensduur gecombineerd met deze enorme demografische verschuiving gecombineerd tot een momenteel niet-gefinancierde nationale fiscale aansprakelijkheid. Volgens CNBC: "Op 78 miljoen sterk, de oudste van de Boomers, geboren tussen 1946 en 1964, zijn al onhoudbare eisen aan federaal recht programma's, Medicare en Medicaid." De Boomer generatie bezoekt ook artsen meer dan de generaties die hen voorafging, toe te voegen aan de algemene lasten die zij op de gezondheidszorg.