Kwaliteiten van een Pediatric Nurse

Kwaliteiten van een Pediatric Nurse

Pediatrische verpleegkundigen zijn van onschatbare waarde leden van de gezondheidszorg. Zij bieden hulp en troost aan zieke kinderen, terwijl het helpen van hen te herstellen van ziekte of letsel. Veel artsen en verpleegkundigen hebben dezelfde kwaliteiten, zoals een gedetailleerde kennis van de geneeskunde en een passie voor het helpen van anderen, maar pediatrische verpleegkundigen moeten kwaliteiten die uniek zijn voor hun positie bezitten.

Liefde voor kinderen

Een liefde voor kinderen is van cruciaal belang voor een professionele belast met de zorg voor hen. Er zullen gevallen en situaties waarin het kind boos, gefrustreerd, verward en in hartverscheurende pijn zal zijn. De liefde moet verder uit te breiden als het kind is gelukkig en het meest nodig is tijdens momenten van twijfel, pijn en verdriet.

Geduld en toewijding

Geduld en toewijding zijn twee kwaliteiten een kinderverpleegkundige moet bezitten. Verpleging vereist het omgaan met zieke en herstellende patiënten, en ze kunnen uithalen en verbaal en soms zelfs fysiek aan te vallen mensen om hen heen. Kinderen, die kunnen niet begrijpen waarom ze ziek zijn, kunnen nog meer geneigd om te handelen op deze manier. Pediatrische verpleegkundigen moeten het geduld om te werken met kinderen en hen te begeleiden in hun herstel hebben. Pediatrische verpleegkundigen kunnen ook worden verplicht om een ​​lange shifts werken en zullen naar verwachting hard werken elk moment van deze verschuivingen. Het belang van het werk vereist ook een toewijding aan excellentie.

Sterkte

Pediatrische verpleegkundigen moet sterk zijn, want zij zullen omgaan met ernstige situaties en patiënten. Zij zullen de meeste kans hebben om kinderen die ziek zijn of sterven, en de families van deze kinderen te troosten. Pediatrische verpleegkundigen moeten ook de kracht te projecteren voor hun patiënten, die hun kracht kunnen gebruiken als inspiratie. De lange uren, het harde werk en de stress van het werk kunnen ook fysiek, psychisch en emotioneel uitputtend over pediatrisch verpleegkundigen, en sterkte in deze gebieden is het nodig om te presteren op een hoog niveau.