Kwalificaties voor Zorgverzekeringen

Kwalificaties voor Zorgverzekeringen

Of u nu op zoek bent naar een ziektekostenverzekering te krijgen voor uzelf, uw familie of uw werknemers, moet u de kwalificaties van de verzekeraar voldoen voordat je dekking kunt krijgen. Als je verliest je baan of beslissen om te stoppen, dan kunt u ook in aanmerking komen voor de verzekering die u zal toestaan ​​om tijdelijk uit te breiden uw gezondheid dekking via uw werkgever.

Individuele Health Insurance Kwalificaties

Verzekeringsmaatschappijen hebben kwalificaties die je zal moeten voldoen om in aanmerking te komen voor individuele zorgverzekeringen. Wanneer u zich aanmeldt voor de dekking, wordt u gevraagd voor uw leeftijd, lengte, gewicht, beroep, en een reeks van vragen die betrekking hebben op uw gezondheid in aanmerking te komen voor de zorgverzekering. U moet de informatie van uw arts en bezoeken, elke recepten genomen en de redenen voor hen, en eventuele ziektes te bieden. De verzekeraars zal uw informatie om te bepalen of u in aanmerking komt voor een beleid en als het beleid wordt verhoogd premiebedragen hebben of zullen hebben aan een reeds bestaande aandoeningen uit te sluiten. Underwriters maken deze beslissingen op basis van de door u verstrekte informatie en een aantal andere factoren, zoals als je overgewicht of ondergewicht, werken in een gevaarlijke bezigheid zijn of medische problemen die niet worden gedekt door de verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf kan ook uw aanvraag volledig verwerpen.

Groep Zorgverzekeringen Kwalificaties

Als u een kleine ondernemer en wil de verzekering voor uzelf en uw medewerkers, dan moet u de kwalificaties voor collectieve ziektekostenverzekering te voldoen. Je zal eerst moeten bewijzen dat u een legitiem bedrijf door het verstrekken van documentatie, zoals een zakelijke licentie, een DBA indiening van de handelsnaam en statuten. U moet ten minste een andere full-time werknemer, in aanvulling op zelf, die is opgenomen op uw bedrijf belastingaangiften om zijn status te bewijzen als werknemer van uw bedrijf. De verzekeringsmaatschappij zal vereisen dat u betaalt een minimale werkgeversbijdrage, meestal een percentage van de totale kosten van het verstrekken van uw werknemers ziektekostenverzekering. Aangezien elke verzekeringsmaatschappij eisen verschillend zijn, kunt u een aantal verzekeraars winkelen tot u het bedrijf dat de kleinste vereiste bijdrage werknemer om te bepalen hoeveel u uitgeeft is te vinden.

Uitgebreide Ziektekostenverzekering Kwalificaties

Als je groep dekking van een werkgever die 20 of meer werknemers heeft, kunt u in aanmerking voor de verzekering dekking onder COBRA. Om COBRA te krijgen, moet je je verloren hebt of stoppen met je baan of had je uren verminderd. Als je bent ingeschreven in het bedrijf verzekering plan op het moment van uw scheiding, kunt u uw dekking tijdelijk voort te zetten terwijl je de werkgelegenheid en ziektekostenverzekering dekking elders te zoeken. De dekking zal hetzelfde blijven, zelfs voor uw echtgenoot en kinderen, maar u zal hebben om de volledige premie betalen. U kunt uw ziektekostenverzekering te houden voor maximaal 18 maanden, zolang je betaalt de premies. Kwalificaties voor het uit te breiden tot 36 maanden kan onder meer worden uitgeschakeld, het ondergaan van een echtscheiding of scheiding, en een kind verliezen afhankelijke status.