Kwalificaties voor de Medicare Assistance Program

Kwalificaties voor de Medicare Assistance Program

Medicare is de natie de grootste ziektekostenverzekering programma, die meer dan 40 miljoen Amerikanen. Het programma biedt medische dekking aan ouderen, gehandicapten en sommige mensen lijden aan ernstige gezondheidsproblemen. Medicare de hospitalisatieverzekering zorgt voor mensen die behandeling nodig hebben in een ziekenhuis, terwijl de medische verzekering van het programma zal betalen voor doktersbezoeken en andere routine zorg.

Leeftijdseis

Mensen die 65 jaar en ouder komen in aanmerking voor Medicare. Om te kwalificeren, moet de persoon ontvangt ook de sociale zekerheid of Railroad Retirement Board voordelen, die ook te schoppen in op de leeftijd van 65. Ze meestal niet hoeft te betalen voor een hospitalisatieverzekering, omdat ze betaalde belastingen voor de dienst toen ze werkten. Ze hoeven te betalen voor medische verzekering --- In 2010 zijn de meeste betaalde $ 110,50 per jaar, maar die met hoge inkomens betalen vaak hogere tarieven.

Arbeidsongeschiktheid in aanmerking te komen

Mensen die jonger zijn dan 65 jaar, maar hebben een bepaalde vorm van een handicap kunnen ook in aanmerking komen voor Medicare. Personen met een handicap moeten ook hebben ontvangen arbeidsongeschiktheidsuitkeringen voor ten minste 24 maanden van de sociale zekerheid of de Railroad Retirement Board.

End-stage renal disease in aanmerking te komen

Mensen die jonger zijn dan 65 jaar, maar zijn gediagnosticeerd met eindstadium nierziekte kunnen ook in aanmerking komen voor Medicare. De ziekte gaat nierfalen dat dialyse of een niertransplantatie nodig.