Kuren voor Slokdarmkanker

Slokdarmkanker is een kanker die ontstaat in de slokdarm. De slokdarm is een lange buis die de keel verbindt met de maag, waardoor voedsel een directe route in de maag voor de spijsvertering. Slokdarmkanker kan overal langs de slokdarm starten en begint meestal langs de celwand dat lijnen de binnenkant van de slokdarm buis. Met moderne technologie, zijn er vele behandelingen voor slokdarmkanker, variƫrend van een operatie aan straling.

Chirurgische opties

De eerste chirurgische optie voor vroege gefaseerde slokdarmkanker omvat het verwijderen van kleine tumoren van de slokdarm. Deze operatie is afhankelijk van de vooruitgang van de kanker in de slokdarm. Als er slechts een tumor, de kans op wijdverbreide kanker zeer laag; Een chirurg kan ervoor kiezen om alleen te verwijderen van de tumor, waardoor de slokdarm zo intact mogelijk. Indien meer tumoren worden gevonden maar verspreiden verschijnt niet diep in de slokdarm voering is, kan de arts ervoor kiezen de tumoren en sommige van de omliggende gezonde weefsels voor extra zekerheid te verwijderen. Deze operatie wordt gewoonlijk uitgevoerd met een endoscoop (buis werktuig met een camera en snij werktuig aan het uiteinde) ingebracht door de keel en in de slokdarm, waardoor toegang tot de kanker. Bijwerkingen zijn pijn in de keel en de slokdarm; echter, pijn lost de incisies genezen.

Esophagectomy is een meer agressieve procedure. Dit betekent verwijdering van een deel van de slokdarm. Soms eventueel lymfklieren worden ook verwijderd, afhankelijk van de ernst van de kanker. De resterende slokdarm terug verbonden met de maag door omhoog brengen van de maag of door delen van de dikke darm om de slokdarm naar de maag verbinden. Bijwerkingen deze procedure kan variƫren van infectie, bloeding en lekkage van spijsverteringszuren en levensmiddelen naar andere delen van het lichaam. De meeste procedures correct zijn uitgevoerd; echter, dit zijn de risico's als gevolg van de aard van de procedure.

Chemotherapie en straling

Chemotherapie is een behandeling met geneesmiddelen die de kankercellen richt in het lichaam. Chemotherapie wordt hetzij alleen voor de behandeling van zeer jonge stadium kanker na chirurgie of voor de operatie. Het gebruik van chemotherapie is direct afhankelijk van u en uw arts. In geval van zeer geavanceerde kanker, chemotherapie wordt gebruikt om sommige kankercellen symptomen van de tumoren te doden en te verlichten.

Radiotherapie brengt toedienen hoogfrequente energiestralen tumoren of locaties van kankercellen; de hoge frequenties de kankercellen doden. Straling komt ofwel van een machine buiten het lichaam of direct op de tumor via brachytherapie. Brachytherapie houdt het plaatsen van kleine radioactieve pellets op de tumor, waardoor tijd vrij de behandeling van kanker.

Bestraling en chemotherapie worden soms gebruikt in combinatie. Het gebruik van deze twee behandelmethoden gezamenlijk kunnen het succes van deze twee behandelingen verhogen.

Het gebruik van deze behandelingen is afhankelijk van u en uw arts. De behandeling kan afhankelijk van persoon tot persoon, bespreken deze opties grondig met uw arts om te bepalen welke behandeling het beste is voor de ernst van de kanker.