Kuren voor mensen voor Vlooien

Kuren voor mensen voor Vlooien

Drie soorten vlooien vaak mensen bijten: de hond vlooien, de kat vlooien en het menselijke vlo. Deze derde rommelmarkt, Pulex irritans, woont soms in menselijk haar. De andere soorten gebruikt menselijk haar als transport op weg naar een ander dier. Vlooienbeten vertrekken jeukende rode bultjes. Krabben hen kan leiden tot een infectie. Erger nog, vlooien kunnen lintworm larven verzenden en verspreiden builenpest en tyfus.

Verdrinking de Vlooien

Omdat vlooien moeten ademen, verdrinken ze in de badkuip is een goede oplossing. Voer het water zo warm als je kan verdragen. Voeg een royaal spuiten gewoon wasmiddel en wat citroen-extract, die beide zal doden vlooien. Schuim je haar met je gewone shampoo en laat het in uw hele bad. Grondig wassen met een spons, vooral tussen de tenen en rondom de haarlijn waar vlooien willen verbergen. Na het afspoelen, gebruik een fijne kam en langzaam kam je haar van de wortel tot het einde. Als u vlooien vinden, verdrinken ze in een kom met water en zeep.

Chemische Cures

Veel chemische producten helpen duidelijk uw omgeving van vlooien, zodat ze niet meer terug kunnen springen op. Je kunt vlooien bommen te kopen voor gebruik in het huis. Andere producten zullen werken in de tuin. Als je niet van het gebruik van chemicaliën in je huis, wegen de risico's van een vlooienbesmetting tegen het ongemak en de mogelijke gevaren van een vlooienbesmetting.

Natural Cures

Volgens Flea Controle Gids, sommige mensen zweren dat het eten van knoflook weert vlooien. Een betere inzet wordt stofzuigen, waardoor het aantal vlooien zal verminderen, maar waarschijnlijk zullen ze niet te elimineren. Een andere optie is een zogenaamde diatomeeënaarde. Dit is de bodem met kleine scherpe randen die verknipt vlooien en andere kleine bugs. De bezuinigingen leiden tot de vlooien om zoveel water dat ze sterven van uitdroging verliezen. Echter, dit is niet het probleem van de eitjes op te lossen. Flea valkuilen zijn een andere chemicaliën-vrije mogelijkheid. De vallen bestaan ​​uit een kleine rooster over een lijm pad. Vlooien vallen door en vast komen te zitten.

Het beheren van vlooien op huisdieren

Mensen met een vlo problemen zijn meestal eigenaren van gezelschapsdieren. Het beheren van de vlo bevolking op uw huisdieren zal een lange weg naar het oplossen van je eigen rommelmarkt situatie gaan. Geef Fido een vlo bad, gebruik dan een vlooienband, beperken de toegang van uw huisdier om het buitenleven en houden andere honden uit uw tuin.

Behandel de Jeuk

Terwijl je de behandeling van de zaak, vergeet niet om de symptomen te verlichten. Was de bijt met een antiseptische zeep. Als de beten zwellen, gebruiken een pak ijs. Calamine lotion of een 1% hydrocortison crème, over de toonbank, kan jeuk verminderen.