Kunt u te weinig eet & Still Not afvallen?

Dieet is een miljoenen dollar industrie. Er zijn te veel diëten om uit te kiezen, en niet allemaal gezond. Amerikanen hebben een aantal van de slechtste eetgewoonten. Het Amerikaanse dieet bestaat uit een groot deel van verwerkte en hoog vetgehalte voedingsmiddelen. Het eten van te veel van deze voedingsmiddelen zal sterk remmen uw gewichtsverlies inspanningen. De sleutel tot het verliezen van gewicht is te weten wat te eten, en hoe veel te eten. Een goede plek om te beginnen is met de voedselpiramide.

Voedingspiramide

Het voedsel piramide bestaat uit zes groepen. Er zijn volle granen, groenten, fruit, zuivel, vlees en eiwitten en gezonde vetten. Gezonde vetten zijn onlangs toegevoegd aan de piramide. Deze vetten zijn canola en olijfolie met mate te gebruiken. Je moet meer voedsel consumeren van de bodem van de piramide dan van boven. Een dieet dat bestaat uit meer volle granen, fruit en groenten zorgen voor de meest effectieve gewichtsverlies.

Metabolisme

Metabolisme is het lichaam van de manier van het omzetten van voedsel in energie. Degenen met een hoog metabolisme zal meer calorieën en vet te verbranden. Een lagere stofwisseling zorgt ervoor dat het lichaam minder calorieën en vet te verbranden. Als je meer calorieën eet dan je verbrandt, zal je lichaam de extra calorieën om te zetten in vet. Iedereen heeft een andere stofwisseling. Weten wat uw tarief is zal u helpen gewicht te verliezen en het weg te houden.

Het eten van te weinig

Als je niet genoeg voedsel eten, zal je lichaam gaan in honger-modus. Honger-modus is waar je lichaam daadwerkelijk zal stoppen met het verbranden van calorieën. Dit is een vorm van zelfbehoud. U moet ten minste een minimum van 1200 calorieën per dag consumeren om dit te voorkomen. Uiteindelijk, als je verder uit te hongeren, je zult gewicht verliezen, maar je zal ook beginnen om spieren te verliezen. Dit is een zeer gevaarlijke positie te zijn in. Honger zal ook invloed hebben op je hart. Het is belangrijk om te begrijpen dat er te weinig eatting is net zo slecht als het eten van te veel. Hoe dan ook, zul je niet afvallen.

Oefening

Oefening is ook een belangrijk aspect van een dieet. Een dieet alleen zelden werkt. De oefening zal je stofwisseling te verhogen en u helpen meer calorieën te verbranden. U kunt beginnen met trainen door gewoon wandelen. Begin langzaam, en werk je weg tot 30 minuten per dag.

Effectief Afvallen

Op dieet is alles over wat je eet en hoeveel je eet. Je kunt niet verwachten om gewicht te verliezen wanneer uw dieet bestaat uit geraffineerde suikers en vette bewerkte voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen verbranden snel en laat je honger vaker, wat leidt tot overeten. Een gezond dieet zal bestaan ​​uit volle granen, onverzadigde vetten, groenten en fruit. Dit wil niet zeggen dat je nooit kunt genieten van een aantal van uw favoriete voedsel, maar het mag alleen worden gedaan met mate.

Oplossing

De oplossing voor het verliezen van gewicht is om te begrijpen dat niet iedereen is gelijk. Sommige mensen zullen het gewicht sneller dan anderen verliezen. Als u zich aan een goed dieet en lichaamsbeweging plan, zal je gewicht verliezen. Het kan slechts 1 tot 2 £. een week, en dan gewichtsverlies zou kunnen vertragen voor een periode. De sleutel is om niet te stoppen. Je zult slagen als je je houdt aan. Er is geen wonder gewichtsverlies oplossing. Geen pil, boek of drankje zal zo veel helpen als het eten van de juiste voeding en het uitoefenen.