Kunt u Ontwikkel een Hernia tijdens de zwangerschap?

Kunt u Ontwikkel een Hernia tijdens de zwangerschap?

Het brengen van een leven in de wereld is een prachtige reis, en terwijl sommige van de veranderingen die zich voordoen in het lichaam zijn prachtig, anderen niet. Het ontwikkelen van een hernia is niet zo ongewoon als je zou denken.

Oorzaak

Tijdens de zwangerschap worden de buikspieren uitgerekt tot de groeiende foetus binnen envelop. Wanneer deze spieren te snel te ver worden uitgerekt of zelfs gescheurd, een hernia ontwikkelt.

Een arts te raadplegen

Hoewel veel gevallen van hernia's tijdens de zwangerschap zijn onschadelijk voor de moeder en de foetus, is er een kans dat de hernia ernstige complicaties kan opleveren voor de moeder als het niet goed behandeld.

Ongemak

Een veelgehoorde klacht over hernia's tijdens de zwangerschap is het ongemak. De druk van het uitsteeksel intensiveert de zwangerschap vordert.

Voorkomende type

De meest voorkomende vorm van hernia ervaren door zwangere vrouwen wordt de toepasselijke naam van een navelbreuk en verschijnt als een uitstekende buik knop in het midden van de buik ..

Behandeling

Ontspanning en koude kompressen zal helpen bij het omgaan met de pijn en het ongemak van een hernia. Voor de veiligheid van de ontwikkelende baby, medicamenteuze therapie geen optie, noch is chirurgie. Deze rechtsmiddelen worden bewaard tot na de geboorte.

Wat niet te doen

Het wordt sterk aanbevolen dat de aanstaande moeder niet proberen om de hernia terug in het lichaam te duwen. Hierdoor kan verdere complicaties, zoals interne bloeden en obstructie van de bloedstroom veroorzaken.