Kunt u injecteert menselijke groeihormonen in de arm?

Kunt u injecteert menselijke groeihormonen in de arm?

Menselijk groeihormoon (HGH) is een chemische stof afgescheiden door de hypofyse dat een krachtig effect op de groei van een kind. Wanneer een jongere niet genoeg HGH te produceren, kan zijn artsen injecties van synthetische HGH (somatropine) aanbevelen.

Identificatie

HGH wordt subcutaan (sub-Q) in het gebied onder de huid van het kind en boven de spier. Dit is niet hetzelfde gebied als voor intramusculaire (IM) injectie, die wordt gebruikt om antibiotica en andere geneesmiddelen leveren.

Expert Insight

Genentech, het bedrijf dat de Nutropin merk fabrikanten van somatropine, zegt het grootste deel van het achterste deel van de bovenarmen van een kind is een goede site voor HGH injecties.

Overwegingen

Om ervoor te zorgen de drug gaat in de sub-Q ruimte en niet in de spieren van de jongere, zorg ervoor dat je kunt knijpen 1 tot 2 centimeter van de huid tussen duim en wijsvinger.

Procedure

Staan naast en een beetje achter je kind. Vraag hem om zijn hand op zijn heup te zetten. Deze houding maakt het makkelijker om te injecteren in de sub-Q ruimte. Knijp de huid op de rug van zijn bovenarm en steek de naald onder zijn huid in een hoek van 45 tot 90 graden.

Waarschuwing

Het is heel belangrijk om HGH injectieplaatsen te draaien om huidbeschadiging, infecties en blijvende schade aan de huid en het onderliggende weefsel op de armen van het kind te voorkomen.