Kunt u Gain Muscle Met Zinksuppletie?

Zink is een belangrijke voedingsstof voor het lichaam. Het helpt met de celgroei, het helpt te ontgiften de lever, het helpt de spijsvertering en het verhoogt ook de immuniteit van het lichaam. Als het gaat om bodybuilding en spier bereiken, zink helpt om eiwitten te synthetiseren en het is ook een hulpmiddel bij de acties van testosteron en groeihormoon. Ze zijn direct gerelateerd aan spieren te krijgen en het behoud. Lees verder om meer over zink leren.

Instructies

•  Gebruik het direct na een training. Omdat dat zink helpt bij herstel van de spieren, een goed moment om het te nemen is direct na een zware training. Het is op dit punt dat je spieren zijn als een spons en zijn dorst naar voedingsstoffen.

•  Eet het. Er zijn veel voedingsmiddelen die zink bevatten ook. Een goede strategie is het eten van kleine, frequente maaltijden gedurende de dag met voedingsmiddelen die zink bevatten. Sommigen van hen zijn onder andere rundvlees, oesters, kip, cashewnoten en yoghurt.

•  Neem de juiste hoeveelheid. Te veel zink kan het lichaam koper en ijzer absorberen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor zink is 11 mg per dag voor mannen en 8 mg per dag voor vrouwen boven de leeftijd van 19 jaar.

•  Neem het met magnesium. Er is een supplement genaamd ZMA die een combinatie van zink, magnesium aspartaat en vitamine B6 in zich heeft. Dit wordt genomen in de nacht op een lege maag vlak voor bed. Het helpt om testosteron te verhogen, het verbeteren van terugvorderingen en krampen te voorkomen.

Hints

  • De hoeveelheden zink in plantaardige voedingsmiddelen is laag. Als je toevallig een vegetariër te zijn, rekening mee houden dat u tot 50 procent meer zink dan mensen die vlees eten nodig heeft.