Kunnen starten Prenatale Vitaminen Oorzaak een nader te laat?

Redenen Je menstruatie Might Be Late

Vanaf prenatale vitamines niet kan leiden tot je menstruatie te laat komen. Prenatale vitamines zijn gewoon een voorbereiding van voedingsstoffen die gunstig zijn tijdens de zwangerschap, en er is geen manier voor hen om uw menstruele cyclus beïnvloeden. Als uw menstruatie te laat is, bent u ofwel zwanger of gewoon met een abnormale menstruele cyclus deze maand. De meeste vrouwen hebben af ​​en toe een abnormaal lange of korte menstruele cyclus, maar als u een gestoorde cycli als het eerder regel dan uitzondering, het is het vermelden van een dokter waard.

Hoe Prenatale Vitaminen Work

Prenatale vitamines kan niet leiden tot je menstruatie te laat zijn, maar ze kunnen uw voedingstoestand te stimuleren en helpen je lichaam voor te bereiden op de zwangerschap. Als u bent begonnen met het nemen van prenatale vitamines voordat je zwanger bent, heb je een verstandige zet gedaan. Het belangrijkste ingrediënt in uw prenatale vitamines is een voedingsstof foliumzuur genoemd. Het krijgen van voldoende inname van foliumzuur (bijvoorbeeld door het nemen van een prenatale vitamine) in de maanden voor het concipiëren van het risico dat uw baby zal worden beïnvloed door neurale buisdefecten als je toch zwanger drastisch verminderen. Prenatale vitamines zal ook het verbeteren van uw niveau van jodium, ijzer, zink en andere belangrijke vitaminen en mineralen die u zullen helpen om een ​​gezonde zwangerschap te hebben.

Welke Prenatale Vitaminen Do not Do

Hoewel ze zeker kunnen helpen, prenatale vitamines zijn ook geen wondermiddel of een licentie te nemen aan ongezond gedrag tijdens de zwangerschap. Ze zullen niet de negatieve bijwerkingen van het roken tegen te gaan tijdens de zwangerschap, bijvoorbeeld. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste prenatale vitamine. Veel vitamines zijn niet goed geregeld, en de consument testrapporten hebben geconstateerd dat de foliumzuur in veel over-the-counter-merken niet goed oplost, dus zorg ervoor om te controleren met uw arts voordat het kiezen van een prenatale vitamine in om de beste te selecteren voor uw baby.