Kundalini Raising Geheimen en Technieken

Kundalini is een energie in mensen die moeten worden gewekt te gebruiken. Het is een helende energie, gebruikt in alternatieve therapie technieken zoals Reiki. Volgens de Reiki-voor-holistische-health.com, kundalini begint bij de basis van de wervelkolom, in de eerste chakra, en stijgt tot alle van de chakra's te openen.

Zuiveren

Om de kundalini te verhogen, moet het lichaam zuiver zijn. Volgens het boek "Reiki" door Rosalyn Imrie, is het belangrijk om het verhogen kundalini geen toxine in haar lichaam. Reiki-voor-holistische-health.com voegt eraan toe dat tabak, drugs en suikers kunnen afschrikken verhogen van deze energie.

Mediteer

Kalmerende spanning helpt bij het verhogen van kundalini. Het beoefenen van meditatie of yoga helpt de energie├źn stromen soepeler. Meditatie helpt je kalm te blijven.

Blijf Grounded

Praktijk aarding, dat is de praktijk van het maken van zorgen dat je "roots" stevig worden geplant. De meeste mensen doen dit door middel van een vorm van geleide meditatie, denken dat ze een boom met wortels diep in de grond begraven. Aarding zorgt ervoor dat er een evenwicht van energie in beweging, zowel naar boven, zoals in kundalini, en naar beneden, net als in de grond.

Chakra's

Te begrijpen en te gebruiken kundalini, is het belangrijk om de chakra's te begrijpen, omdat kundalini stroomt door de zeven chakra's. Vertrouwd te raken met elk van hen, het leren van de kleur van de chakra en zijn positie.