Kruidenthee voor blaasproblemen

Kruidenthee voor blaasproblemen

Een blaasontsteking is een soort urineweginfectie (UTI) veroorzaakt door bacteriën of bacteriën die hun weg in de urethra en de blaas. Ze zijn veel vaker voor bij mannen dan vrouwen, mogelijk omdat vrouwen een veel kortere urinebuis dan mannen. Wanneer vroeg ontdekt, blaas infecties zijn niet ernstig en kan gemakkelijk worden behandeld.

Identificatie

Dus hoe weet je dat je een blaasontsteking? Een symptoom is pijn of een branderig gevoel tijdens het plassen. U kunt ook de drang om vaker dan normaal plassen of merkt een bewolkte uitstraling aan uw urine.
Tekenen van ernstige infectie zijn koorts, koude rillingen, misselijkheid en braken. Als u pijn voelt aan de ene kant van je rug, kan de ziekte zijn veranderd in een nier-infectie en moet u een arts te zien krijgen.

Oplossing

Na de diagnose van de ziekte door middel van een urinemonster, zal een arts meestal een antibioticum voorschrijven om een ​​blaasontsteking te behandelen. U een recept voor antibiotica, die vervelende bijwerkingen zoals misselijkheid kan produceren nodig. Er moet echter een ernstige infectie worden behandeld met antibiotica zo snel mogelijk. Verhuur van een blaasontsteking niet behandeld kan de infectie om te zetten in een nier-infectie, wat kan leiden tot veel-meer-permanente gezondheidsproblemen.

Home Remedies

Naast antibiotica, kan kruidenthee worden gebruikt om een ​​blaas infectie. Het is belangrijk om voldoende vocht te drinken in de eerste 24 uur na het opmerken van de symptomen. Kruidenthee heeft een natuurlijke reinigende eigenschap en kan helpen spoelen bacteriën weg in de blaas.
Als een diureticum, peterselie thee verhoogt de frequentie van urineren, die ook de bacteriën kan verminderen. Goldenseal, echinacea en brandnetel thee worden ook gebruikt om blaasontsteking te behandelen. Drink een kop meerdere malen per dag voor het beste resultaat. Groene thee kan een gezonde blaas algemeen bevorderen en kunnen worden gebruikt voor de behandeling of ontsteking van de blaas en veelvuldig urineren te voorkomen.

Andere behandelingen

Andere natuurlijke supplementen voor de behandeling van blaasontsteking omvatten cranberry, vitamine C en probiotica, zoals acidophilus. Zoals peterselie thee, cranberry is een natuurlijk diureticum. Vitamine C verhoogt de zuurgraad van de urine, die kunnen helpen doden de infectie. Acidophilus, die is gevonden in yoghurt en kan ook worden genomen in pilvorm, werkt als een natuurlijk antibioticum door remming van de groei van schadelijke bacteriën.

Het voorkomen

Terwijl sommige mensen zijn gewoon meer kans op blaasontsteking dan anderen, er zijn dingen die gedaan kunnen worden om infectie te voorkomen. Zorg eerst dat je genoeg vocht, vooral water en gezonde kruidenthee drinken. Vermijd overmatige hoeveelheden koffie en frisdrank. Ten tweede, de praktijk een goede hygiëne en dragen losser ademende materialen zoals katoen. Ook moet je niet uitstellen naar de wc als je moet als dit een ophoping van bacteriën kunnen veroorzaken.