Kruidenthee Dat Boost Immuniteit

Kruidenthee Dat Boost Immuniteit

Hippocrates zei ooit: "Natuurlijke krachten in ons zijn de ware genezers van de ziekte." Geconfronteerd met de dreiging van de ziekte, mensen blijven zoeken naar manieren om de natuurlijke afweer te versterken. De moderne wetenschap heeft betrekking op het vermogen van het lichaam om zich te verdedigen tegen infectie, ziekte en andere ziekteverwekkers zoals immuniteit. Uw niveau van immuniteit is afhankelijk van een gezond immuunsysteem, en sommigen geloven dat kruidenthee zijn haalbare opties die verhoogde immuniteit kunnen bevorderen. Raadpleeg uw arts voordat nuttigen van een kruidenthee voor medicinale doeleinden.

Geschiedenis

Al eeuwenlang mensen die planten als geneesmiddelen om verschillende aandoeningen te behandelen. Gegevens blijkt dat de Amerikaanse Indianen, Romeinen en Egyptenaren geloofden in de voordelen van het gebruik van kruiden in hun helende praktijken. Volgens de legende, in 2737 voor Christus, de Chinese keizer Shen Nong ontdekt thee per toeval toen gedroogde bladeren blies in een kopje heet water. Kruidenthee, ook wel kruidenthee of infusies, worden gemaakt door het combineren van kokend water met bloemen, zaden, bessen of bast van planten. Kruidenthee kan onderscheidende helende eigenschappen, die soms worden versterkt wanneer het wordt gecombineerd met andere kruiden bevatten.

Immune Functie

Het immuunsysteem bepaalt het verschil tussen onze lichamen en vreemde stoffen en vernietigt en wist deze stoffen van geïnfecteerde cellen. Dit complex systeem is gebaseerd op het lymfestelsel, witte bloedcellen, de milt en thymus. Het lymfestelsel is het netwerk van haarvaten die de witte bloedcellen te verplaatsen door het hele lichaam als ze micro-organismen en andere vreemde deeltjes te filteren van het immuunsysteem. De milt reinigt het bloed door het verwijderen van oude bloedcellen en de thymus produceert die cellen herkennen en vernietigen van bacteriën, virussen en vreemde weefsels.

Soorten en effecten

Talrijke kruidenthee immuniteit kan verhogen door de functie van de verschillende componenten van het immuunsysteem. Echinacea, ginseng en groene thee zijn gemeenschappelijk theesoorten die het immuunsysteem en lymfatische functie stimuleren. Astragalus thee bevat antioxidanten die kanker cellen kunnen genereren. Thee gemaakt met zwarte vlier en Sint-janskruid kan effectief zijn tegen virussen, met sint-janskruid ook als een natuurlijk bloedzuiverend. Velen geloven dat Ligustrum thee is heilzaam voor de thymus, milt en lymfestelsel, terwijl kruidenthee met goldenseal antibacteriële eigenschappen kan hebben.

Waarschuwingen

Kruidenthee kan een veilige manier om de immuniteit te stimuleren bieden. Echter, gebruik ze met de nodige voorzichtigheid. Bijwerkingen kunnen optreden vanaf de inname van verschillende soorten kruidenthee. Vermijd bijvoorbeeld astragalus, ginseng en echinacea als je koorts hebt, hoge bloeddruk of een auto-immuunziekte, respectievelijk. Je zou nadelige effecten ondervinden als je thee te drinken in combinatie met voorgeschreven medicijnen of als u zwanger bent. Kruiden thee zijn geen vervanging voor het nemen van voorgeschreven medicijnen.