Kruidenmiddel voor Gescheurde pezen

Kruidenmiddel voor Gescheurde pezen

Pezen zijn een belangrijk type ligament dat de verbinding van de spieren aan het skelet. Ze zijn gemaakt van gespecialiseerde cellen die sterke stukjes weefsel te vormen. Pezen worden gebruikt om beweging van alle soorten weerstaan, maar ze kunnen worden beschadigd, vooral bij de gewrichten. Kleine scheurtjes in de pezen staan ​​bekend als tendinitis, die een pijnlijke aandoening kan zijn en vereist een lange herstelperiode te genezen van. Als pezen scheuren helemaal, is een operatie meestal nodig om ze op te lossen.

Basic Remedies

Een gescheurde pees heeft rust en onbeweeglijkheid volledig genezen, dus met behulp van beugels of krukken of een combinatie van de twee is een heel goed idee. De traditionele praktijk van rust, ijs, compressie en elevatie is van toepassing op de pees scheuren. Pezen zijn dieper tot op het bot dan spieren zich en langduriger worden, maar dezelfde soorten zorg voorkomt meer schade en genezing te bevorderen.

Net spierblessures, zal een gescheurde pees ontsteking en pijn in de omgeving veroorzaken. Het merendeel van de kruiden letsel remedies u zal deze pijn en ontstekingen te behandelen. Terwijl het verminderen van de ontsteking kan helpen sneller te genezen, is de genezing zelf gedaan door het lichaam, zodat de belangrijkste onderdelen van een rechtsmiddel zal rust en verzorging van de gewonde gebied blijven.

Herbal Keuzes voor herstel

Verschillende kruiden werken voor de behandeling van peesletsels. Een van de meest populaire is arnica, dat is aangetoond dat de productie van witte bloedcellen en de vermindering van ontsteking en andere pijnklachten in het getroffen gebied te vergroten. U kunt kopen arnica in zowel pil en olie vorm.

Rue is ook een populaire kruiden-behandeling voor spier en pees scheuren. Deze aromatische kruid heeft scherp oliën die volgens optreden ontstekingsremmers en ontsmettingsmiddelen wanneer toegepast op het gewonde gebied. Butcher's bloei is een extra optie: dit kruid, ook wel bekend als Pettigree en Sweet Bezem, kan verbetering van de bloedcirculatie en verlichting van een deel van de opbouw van vloeistoffen die zich hebben voorgedaan. Smeerwortel olie is ook aangetoond dat de pijn geassocieerd met gescheurde spieren verlichten en snellere genezing van de beschadigde weefsels te stimuleren.