Kruiden voor het opruimen van Congestie

Kruiden voor het opruimen van Congestie

Kruiden zijn krachtige geneesmiddelen die worden gebruikt om een ​​aantal aandoeningen te behandelen, zoals verkoudheid en borst congestie. Chest congestie het gevolg van slijm ophoping in de longen van een virale infectie. Dit kan normale ademhaling beïnvloeden, wat resulteert in piepende ademhaling en een ongemakkelijke benauwdheid. De Universiteit van Michigan Health System zegt de borst congestie kan worden verlicht met behulp van stoom en kruiden oliën zoals eucalyptus.

Wasabi

Bastyr University zegt, acupunctuur en Chinese kruiden zoals wasabi hebben een dramatisch effect op de sinussen. Wasabi helpt bij het opruimen van congestie door het doorbreken van het slijm, zodat het lichaam kan ontdoen van het veel gemakkelijker te krijgen. Congestie is het resultaat van opgesloten slijm, zodat het verwijderen van het slijm zal duidelijk het probleem.

Echter, wanneer u voor het eerst beginnen met het gebruik van dit kruid, je kan meer congestie merken als je lichaam is het opruimen van de slijmvliezen, maar in werkelijkheid je lichaam breken wat werd gevangen in je longen. Door veel te drinken en het krijgen van rust kan ook helpen. U kunt wasabi drinken in een thee of neem capsules. Dit kruid is te vinden op uw lokale health food winkel.

Eucalyptus

De Universiteit van Maryland Medical Center zegt eucalyptus wordt gebruikt ter bestrijding van congestie. Dit kruid kan worden gebruikt op vele manieren. U kunt eucalyptus kruiden capsules innemen met voedsel of drinken in de thee. Een andere methode of het verlichten van congestie gaat kauwen op verse bladeren of zet een paar druppels eucalyptus olie op een doek en zet deze tot aan je neus. Onderzoekers van de universiteit zeggen dat de bladeren bevatten tannines die beneden ontsteking brengen. Dit kruid is ook een krachtige antiseptische die slechte adem behandelt door het doden van bacteriën. U kunt eucalyptus in verschillende vormen te vinden bij uw lokale health food winkel of online.

Ginger

De Natuurlijke Home Remedies website zegt gemberwortel poeder is een kruid vaak gebruikt voor neusverstopping. Gember helpt om slijm en druk te verlichten van een sinus-infectie. U kunt gember toe te voegen aan levensmiddelen, thee of gewoon een lepel van gember met honing. Als je misselijk voelt, kan gember zorgen dat ook te nemen, omdat het helpt bij maagklachten en misselijkheid te verlichten.

Andere Kruiden

Andere kruiden gebruikt voor het opruimen van congestie zijn koorts-paar en cayennepeper. Beide kruiden kunnen worden genomen als een supplement of toegevoegd aan uw favoriete gerechten. U kunt ook gebruik maken van andere plantaardige oliën zoals cayennepeper en pepermuntolie, samen met stoom voor het opruimen van slijm. Al deze kruiden stimuleren het immuunsysteem ook, die u zal helpen sneller te krijgen over een koude door het stimuleren van je immuunsysteem.