Kruiden voor gezonde nieren

Kruiden voor gezonde nieren

De nieren zijn gelegen net voorbij de rechter- en linkerzijde van de maag en in de eerste plaats te produceren urine door het filteren van het bloed en water om afvalstoffen te creëren. Nadat de urine geproduceerd en gefiltreerd wordt om de blaas via kleine buisjes, ureters verstuurd. Nieren kunnen beginnen te falen of slecht werken door slib die zich ontwikkelt in de loop der tijd, die nierstenen en nierfalen kunnen veroorzaken. Om uw nieren blijven draaien gezond, kunt u kruiden-supplementen te nemen.

Nier-Gezonde Kruiden

Bearberry, ook bekend s uvaursi, is een kruidensupplement dat verkrijgbaar in capsule vorm is bij uw lokale health food winkel of drogisterij. Koop een bearberry supplement dat 20 procent arbutine, dat is een enzym dat in berendruif bevat. Neem twee tabletten van berendruif per dag, die een antiseptische omstandigheden zal creëren in de nier bacteriën zoals Staphylococcus en E. coli, die beide de nieren en onderste nierfunctie schaden doden.

Peterselie is een diureticum kruid dat de productie van urine in het lichaam verhoogt en voorkomt de vorming van nierstenen. Dit urineproductie om het lichaam van afvalstoffen die kunnen accumuleren af ​​toenemen als gevolg van slechte nierfunctie of nierstenen. Peterselie kan worden gekocht in caplets en 800 milligram kunnen worden geconsumeerd per dag, of het kan worden gemengd in de nier reinigen onderstaande recept.

Dr Hulda Clark's Kidney Cleanse

Hulda Clark, een arts die gespecialiseerd is in de nier- en leverfuncties, creëerde een nier reinigende drankje dat wordt gezegd dat het lichaam ontdoen van nieren slib en het verbeteren van de nierfunctie met behulp van kruiden. De nieren reinigen recept voor 1/2 kopje biologische gravel wortel, 1/2 kopje organische gedroogde hortensia wortel, 1/2 kopje organische heemstwortel, 8 gram van zwarte kersen concentraat en vier trossen van verse peterselie. U kan nodig zijn om de wortels en kersen concentraat online of bij een speciaalzaak kopen.

Week de peterselie grondig gedurende 15 minuten, plaats dan de peterselie in een pot met kokend water gedurende vijf minuten. Drink 1/4 kopje het zodra het koel genoeg is, dan stam uit de peterselie en gooi de peterselie weg. Neem de helft van elke meting van de wortels en laat ze 's nachts in een pot. Voeg 4 gram van de Amerikaanse vogelkers concentraat, vuur tot het mengsel kookt en laat het gedurende 20 minuten. Drink 1/4 van een kop zodra het is cool, en zeef de rest en opslaan. U kunt gooien de wortels weg. Drink 3/4 kop van de wortel mengsel en 1/2 kop van de peterselie mengsel, met elkaar vermengd, elke dag. Drink zeer langzaam en niet drinken als je maag begint te kwetsen. Gebruik de overgebleven kruiden, peterselie en cherry concentraat om een ​​nieuwe batch te maken voor de volgende week. Drink dit mengsel elke dag voor twee weken en raadpleeg een arts als de nierfunctie niet is verbeterd.