Kruiden voor een hormonale onbalans in Mannen

Kruiden voor een hormonale onbalans in Mannen

Vermoeidheid, stemmingswisselingen, dunner wordend haar en acne signaleren een hormonale onbalans in mannen. De symptomen beginnen meestal op de leeftijd van 40, maar kunnen mannen slaan op een jongere leeftijd. Een mannelijke hormonale onbalans wordt voornamelijk veroorzaakt door lage niveaus van testosteron en veroorzaakt nog meer problemen indien onbehandeld. Natuurlijke behandelingen en kruiden zijn behandeling van deze aandoening en herstel van de normale niveaus van testosteron in het lichaam.

Royale

Testosteron kan natuurlijk worden geproduceerd in het lichaam met de juiste kruiden en supplementen, zoals royale. Dit kruid is een voedingssupplement dat werkt als een tonicum voor het endocriene systeem, het helpen van de alvleesklier meer insuline en de testikels produceren om meer testosteron te produceren. Bij gebruik in combinatie met voedingsmiddelen, zoals soja, het lichaam absorbeert deze kruiden gemakkelijker.

Damiana

Damiana is een supplement gebruikt om mannelijke hormonen in evenwicht te brengen en te behandelen erectiestoornissen. Het bevat natuurlijke kruiden die testosteron stimuleert in het lichaam en wordt ook gebruikt als een mild afrodisiacum. Damiana bevat grote hoeveelheden ijzer, niacine en vitamine A, die allemaal profiteren het mannelijk lichaam. IJzer is essentieel, omdat het helpt bij de overdracht van zuurstof; zonder kan de longen niet metaboliseren zuurstof naar andere delen van het lichaam. Niacine en vitamine A helpen handhaven gezond immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel. Vitamine A speelt een belangrijke rol bij het voortplantingsproces voor mannen, zoals reproductie sperma en behoud van een goede hormoonspiegels.

Wild Yam

Wild yam is een kruid met hormoon balancing kwaliteiten. Het stimuleert de productie van natuurlijke mannelijke hormonen en bevat grote hoeveelheden zink die ook gunstig voor de mannelijke systeem. Wilde yam wordt ook gebruikt voor artritis bestrijding en preventie van spierspasmen. Zink brengt vitamine A aan de lever en is van vitaal belang voor het metaboliseren deze vitamine. Zink voordelen immune weerstand, spijsvertering, voortplanting en groei, en zorgt voor de juiste hormoon in mannen. Het helpt ook de productie van insuline in de mannelijke zaadcellen en houdt de prostaat gezond.

Saw Palmetto

Saw Palmetto is een krachtig kruid dat reproductieve klieren stimuleert evenals versterkt het mannelijke voortplantingssysteem. Dit kruid is een hormoon stimulerend middel dat de hormoonspiegel in balans, verhoogt testikelgrootte en wordt vaak gebruikt om de vruchtbaarheid te verhogen. Saw Palmetto wordt gebruikt voor prostatitis als goed en vermindert de zwelling en ontsteking van een vergrote prostaat.

Gotu Kola

Gotu Kola is natuurlijk kruiden tonic dat is effectief, omdat het de gezonde bloedsomloop in de reproductieve gebied, het leveren van grote hoeveelheden essentiƫle vitaminen en mineralen aan het lichaam systeem. De extra zuurstof die beschikbaar zijn vanaf toegenomen circulatie gemaakt reguleert niveaus in het reproductieve systeem en helpt bij het balanceren van hormonen.

Soyam

Soyam is een kruiden voedingssupplement gebruikt om mannelijke problemen te behandelen. Dit kruid helpt om kanker in de prostaat voorkomen en natuurlijk verhoogt testosteronspiegel. Het is rijk aan fytosterolen die cruciaal zijn voor een goede hormonale balans zijn. Fytosterolen zijn voorlopers van progesteron, die weer metaboliseert tot een vorm van testosteron. Fytosterolen zijn natuurlijke vormen van testosteron; als mannen lijden aan lage testosteronspiegel, wordt het immuunsysteem aangetast. Gewichtstoename en prostaatkanker zijn ook gekoppeld aan lage niveaus van dit hormoon.