Kruiden voor de bijnieren

Kruiden voor de bijnieren

Overactieve of traag werkende bijnieren kan grote problemen veroorzaken wanneer deze is aangesloten met een extreme mate van stress. Enkele bijwerkingen van te veel stress op de bijnieren kan leiden tot hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte, maagzweren en schade aan het hart. Hier zijn een aantal kruiden te helpen uw bijnieren goed functioneren en om uw stress te beheersen.

Disclaimer

Kruidenmiddelen kan allergische reacties veroorzaken en kan negatief reageren met medicijnen die u gebruikt. Raadpleeg uw arts of een geïntegreerde arts om ervoor te zorgen dat u niet zal worden veroorzaakt meer kwaad dan goed door het nemen van bepaalde kruiden. Neem alleen de aanbevolen doses van elk kruid. Houd er ook rekening mee dat een gezond dieet en lichaamsbeweging routine zijn onderdeel van een succesvolle kruiden of medische behandeling.

Kruiden te vermijden

Je eerste instinct, als een van de symptomen is vermoeidheid, kan zijn kruiden die de energie verhogen. Sommige kruiden hebben vergelijkbare eigenschappen met cafeïne en kunt u verhogen van uw vermoeidheid. Deze kruiden bevatten ephedra, de kruiden in sterke zwarte thee en cola moer. Helaas, deze kruiden gewoon het probleem erger en kan meer bijnier schade veroorzaken. Vermijd deze kruiden en cafeïne producten helemaal om te beginnen met het helen van je bijnieren.

Ginseng en vitamines

Verschillende kruiden en vitaminen kunnen samenwerken om de functie van de bijnier te verbeteren. Siberische ginseng is een van de meest bekende bijnier kruiden, omdat het de mogelijkheid om weerstand te verhogen tegen stress, verjongen adrenale functie en regulering van de productie van neurotransmitters. Neem een ​​100 milligram dosis van het kruid drie keer per dag. De effectiviteit van Siberische ginseng wordt verbeterd door aanvulling met vitamine B6, C, E pantotheenzuur en magnesium. Deze vitaminen helpen bij de bijnier hormoon cascade systeem en kan worden gevonden in de meeste multivitaminen.

Verzacht de Body

Overactieve bijnieren kan leiden tot negatieve symptomen van stress. Sommige kruiden kunnen de gestresste lichaam te kalmeren. Kamille wordt een dubbel doel als het kan het lichaam te kalmeren en bevat tryptofaan, welke niveaus van de positieve stof in de hersenen serotonine te verhogen. Hebben twee tot drie kopjes kamillethee per dag. Als u zich symptomen van een milde depressie, samen met je stress, kunt u St. Janskruid voor opluchting te nemen. Neem een ​​dosis van 300 mg driemaal daags. Kava is een effectieve kruid stress en angst te verminderen wanneer genomen in de loop van enkele maanden. Probeer het in drie doses per dag 250 mg per dosis.

Stabiliseren hormoonspiegels

Als je hormonen uit balans zijn als gevolg van uw bijnier problemen, kunnen deze kruiden helpen. Gemberwortel wordt gebruikt om het niveau van het hormoon cortison stabiliseren, houden de bloeddruk op een normaal niveau en het verbeteren van de energie en stofwisseling. Neem 250 mg doses van gember extract tweemaal per dag. Zoethoutwortel kan natuurlijk versterkt je cortisone niveaus en de symptomen van de bloedsuiker aandoening hypoglykemie te verlagen. Neem 300 mg van zoethout voor de maaltijd en voor het slapen gaan, maar vermijd deze remedie als je een hoge bloeddruk hebt.

Final Notes

Deze middelen kunnen online of bij een natuurlijke goederen winkel worden gekocht. Het kan best zijn om ze lokaal te kopen om het verschepen kosten te vermijden en om de hulp van een werknemer die weet wat hij of zij het over heeft inroepen. Deze kruiden kunnen allemaal worden genomen op hetzelfde moment, maar het wordt aanbevolen om maar een paar te proberen op een tijd en zien hoe uw systeem past.