Kruiden voor Controlling Cholesterol

Cholesterol is een wasachtige stof die een plaque vormt als bekleding op de wanden van de slagaders, meestal het gevolg van vet voedsel en een stagnerende levensstijl. Hoewel er een overvloed van beschikbare medicijnen bij de apotheek cholesterolgehalte te verlagen, zijn er enkele effectieve kruiden en dan kunnen leiden tot vergelijkbare resultaten.

Knoflook en gember

Knoflook, beschouwd als een van de meest krachtige van cholesterolverlagende kruiden, kan omlaag brengen van de slechte cholesterol of LDL en verhogen van het niveau van goede cholesterol of HDL. Het kan ook triglyceriden. De werkzame stof allicine in knoflook voorkomt opbouw van plaque in de slagaders door belemmeringen LDL oxidatie.

Een andere kruiden cholesterol remedie komt in de vorm van gember. Het helpt bij voorkomen van absorptie van cholesterol en stimuleren cholesterol omzetting galzuren. Hebben zo veel van gember en knoflook mogelijk, in levensmiddelen of voor de ruwe staat.

Cayennepeper en kurkuma

Een andere cholesterolverlagende kruid is cayennepeper. Dit helpt het stabiliseren van de bloeddruk, stimuleert de bloedsomloop en verlaagt het cholesterolgehalte door vetafbraak en de daaropvolgende uitscheiding van lichaamsvet.

Kurkuma is ook een efficiënte cholesterolverlagende kruid dat absorptie voorkomt in de darmen en helpt bij vetuitscheiding ook.

Artisjok Leaf en Groene Thee

Extract van de artisjok blad is rijk aan cybarin dat de lever gal productie en de galblaas's galstroom, die beide bijdragen aan een nauwere cholesterol uitscheiding haast.

Groene thee, anderzijds, verhindert functies van enzymen die bloedvat vernauwing stimuleren. Het helpt ook met antioxiderende eigenschappen die slagader schade op afstand te houden, terwijl de regulering van de bloedsuikerspiegel.

Guggul en Red Yeast Rice

Guggul, een kruid in Indiase specialiteit supermarkten, is een van de meest effectieve van cholesterolverlagende kruiden. Volgens studies, is het de reden achter drastische verlaging van de LDL en triglyceriden en het verhogen van HDL-cholesterol bij patiënten met klachten geweest. Het helpt om aderverkalking op afstand en heeft geen bijwerkingen, waardoor het een populair recept kruid maken, ook.

Rode gist rijst, verkrijgbaar bij gespecialiseerde supermarkten, helpt te verminderen cholesterol door het vertragen van het proces van de productie van de stof helemaal. Hoewel het zeker een schot kruidenmiddel voor het probleem, moet het worden gebruikt met zorg, vooral door mensen met lever- of nierziekten of infecties.

Andere Herbal Remedies

Psyllium, doeltreffend oplosbare vezel bron helpt absorberen cholesterol, hetgeen bijdraagt ​​tot in het bloed te verlagen. Andere kruiden zoals lijnzaad, alfalafa, zoethout en ginseng zijn ook gunstig voor het terugdringen van het cholesterolgehalte in het bloed.