Kruiden voor Cold Symptomen

Kruiden voor Cold Symptomen

Koude symptomen zoals keelpijn, congestie en hoesten zijn te behandelen thuis met eenvoudige kruidenpreparaten. Vele malen, kan de verkoudheid worden verjaagd met niets meer dan warme thee en een kruiden stoombehandeling. Echter, voordat u een kruiden medicinaal, raadpleeg dan een gekwalificeerde arts, zodat u kunt er zeker van zijn dat ze veilig zijn voor u. Dit is vooral belangrijk als u het nemen van voorgeschreven medicijnen, of zwanger bent of borstvoeding geeft.

Stimuleren van je immuunsysteem

Probeer echinacea. Het wordt algemeen beschouwd als effectief in het bestrijden van de symptomen van verkoudheid. Echinacea werkt door het verhogen van het aantal witte bloedcellen in het lichaam om infecties te bestrijden, en vermindert de hoeveelheid tijd die de ziekte in het lichaam aanwezig is. Een studie gepubliceerd in Clinical Therapeutics in 2006 gevonden dat echinacea effectief in het voorkomen van symptomen van de verkoudheid vergelijking met placebo. 10 tot 20 druppels echinacea-extract om het half uur een keer koude symptomen zijn begonnen, of 30 tot 90 druppels 4-6 keer per dag als je koud al is ingesteld.

Bestrijding van een Keelpijn

Gorgelen met gember of drinken van een hete gemberthee. Gember is een verwarmende kruiden en bevat anti-inflammatoire middelen die helpen kalmeren en te genezen van een droge, zere keel. Schil van een twee-inch stukje gemberwortel en snijd deze in kleine reepjes. Breng vier koppen water aan de kook in een pan, haal van het vuur en voeg de gember. Bedek en laat het mengsel steile 15 minuten. Zeef de vloeistof in een warmte veilige container, voeg honing en citroensap naar smaak, en drinken voor onmiddellijke verlichting of laat het een beetje afkoelen en gebruiken als gorgeldrank.

Bestrijding Congestie

Behandel borstcongestie met tijm. Het is een natuurlijke slijmoplossend en decongestivum, en kan worden gebruikt om effectief te behandelen borst congestie veroorzaakt door de verkoudheid. Breng vier kopjes water aan de kook in een pan, haal het van het vuur en voeg twee eetlepels verse of een eetlepel gedroogde tijm. Inhaleer de stoom diep voor directe congestie. Voor hardnekkige gevallen, gebruik maken van een handdoek om een ​​tent over je hoofd en de pan te maken, terwijl het inademen van de stoom. Gebruik dit middel niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Verlagen Hoesten

Vechten hoest met vlierbessen, die vaak worden gebruikt in natuurlijke en zelfgemaakte hoestsiroop. Rosemary Gladstar, American kruidendokter en auteur van Family Herbal, adviseert het maken van uw eigen vliersiroop voor de bestrijding van hoest geassocieerd met de verkoudheid. Plaats een kopje verse of ½ kop gedroogde vlierbessen in een pan en bedek met water. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat gedurende 45 minuten. Pureer de bessen met een aardappelstamper, en vervolgens de stam door een fijne zeef. Voeg een kopje honing of meer naar smaak, breng de siroop aan een donkergekleurde fles en bewaar in de koelkast voor maximaal drie maanden.

Bestrijding Algemeen Koude Symptomen

Vechten koude en griep symptomen met kattenkruid, een kruiden wondermiddel dat kalmeert en bevordert de rust en verzacht koorts, congestie, hoesten en keelpijn. Neem een ​​kopje kattenkruid thee voor het slapen gaan om genezing te slaap te bevorderen. Breng een kopje water aan de kook en haal van het vuur. Voeg 1-2 theelepels gedroogde catnip, deksel en laat het mengsel steil voor 10 tot 15 minuten. Zeef het mengsel in een koffiemok, zoeten met honing, indien gewenst, en meteen drinken.