Kruiden Vitaminen voor Bipolaire & Stress Stoornissen

Als u zijn gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis, misschien voel je je als behandeling en verlichting van de symptomen is hopeloos. De waarheid is dat een bipolaire stoornis is een behandelbare en beheersbaar conditie. Er zijn veel behandelingen beschikbaar die u kunnen helpen. Natuurlijke kruiden-vitaminen zijn ook beschikbaar dat wanneer genomen met uw dagelijkse medicijnen kunnen de symptomen aanzienlijk verminderen.

Soorten Kruiden Vitaminen

Studies hebben aangetoond dat net de RDA-aanbevolen hoeveelheden van uw basis vitaminen en mineralen kan helpen bij het verbeteren van de geestelijke gezondheid en stemming. Er zijn enkele vitaminen en mineralen die specifiek zijn aanbevolen voor mensen met bipolaire en andere stemmingsstoornissen. Vele studies hebben aangetoond dat omega-3-vetzuren bevorderen hersenfunctie. De resultaten variëren van de vraag of het nuttig is bij de behandeling van bipolaire stoornis, maar velen lijken te hebben geprofiteerd. Lage hoeveelheden vitamine C, B6 en B12, foliumzuur en magnesium kan de hersenen en de effectiviteit van geneesmiddelen beïnvloeden. Sommige artsen hebben gesuggereerd dat bipolaire stoornis kan worden veroorzaakt door een tekort aan deze vitaminen, zodat ze worden ook aanbevolen. Er zijn vele andere natuurlijke remedies voor bipolaire stoornis, waaronder 5-HTP en L-tyrosine, elk studies back hun doeltreffendheid. Het is belangrijk voor u te zoeken van de informatie over elk van deze en beslissen welke je denkt dat het beste werkt voor jou.

Het nemen van supplementen

Zoals je kunt zien zijn er een groot aantal vitaminen aanbevolen om de behandeling van bipolaire stoornis. Een eenvoudige manier om al deze vitaminen op een plaats is een supplement dat ze allemaal neme. Een bedrijf dat deze supplementen biedt is Mitamins. Mitamins creëert aangepaste supplementen voor bipolaire stoornis, evenals vele andere aandoeningen. Een leuke functie van hun website biedt is de mogelijkheid om input die medicijnen die u gebruikt, en zij zal de nodige aanpassingen om eventuele negatieve interacties te voorkomen. Als u alleen wilt een paar van de aanbevolen supplementen te nemen, zal uw lokale drogisterij of vitamine leverancier de meeste kans hebben de degene die je nodig hebt. Wat u ook besluit te doen, is het belangrijk om de supplementen te nemen in de aanbevolen hoeveelheden. Inname van meer betekent niet dat je je beter sneller te krijgen, maar het kan een aantal negatieve gevolgen hebben.

Praten met uw arts

Het is belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u iets toe te voegen aan je reguliere medicijnen. Zelfs als u op dit moment niet op enige medicatie voor bipolaire stoornis, moet u nog steeds naar een dokter te praten eerste. Uw arts weet welke medicijnen u bent op en hoe deze vitamines zal reageren met hen. Kan je uiteindelijk het nemen van iets dat je een negatieve interactie medicijn kan geven. Ook, als om wat voor reden dan ook de supplementen verergeren uw conditie, zal uw arts zich bewust zijn van wat de oorzaak van het probleem. Ten slotte kunnen bepaalde vitaminen negatief interactie met gezondheidsproblemen.