Kruiden te vermijden vangen van een Koude & Keelpijn

Kruiden te vermijden vangen van een Koude & Keelpijn

In een tijd waarin medicatie voor onschuldige kwalen heerst, velen wenden zich tot meer natuurlijke remedies zoals kruiden. Deze hebben veel voordelen: ze zijn minder waarschijnlijk om het lichaam te schaden door langdurig gebruik, zoals medicatie macht; ze zijn meestal goedkoop; en, als je hebt de ruimte, je kunt ze zelfs groeien in je achtertuin of keuken. Echter, wetende welke kruid nuttig is voor welke kwaal is niet altijd zo gemakkelijk als het klinkt.

Echinacea

Door het stimuleren van je immuunsysteem, echinacea, een geslacht van kruidachtige bloeiende planten in het madeliefje familie Asteraceae, wordt gezegd door Amerikaanse onderzoekers het risico van het vangen van een verkoudheid halveren. Als u al een koude, kan echinacea de tijd het plakt rond te verminderen. Meer dan 800 bevattende echinacea zijn - verschillende delen van de plant, bloem, stengel en wortel, worden gebruikt in verschillende producten. De negen soorten van echinacea worden gewoonlijk paarse zonnehoed.

Siberische Ginseng

Een maand lang onderzoek bleek dat degenen die Siberische ginseng extract namen hadden verbeteringen in hun immuunsysteem dankzij de actieve ingrediƫnten in de ginseng, genaamd eleutherosiden. In Rusland is de Siberische ginseng traditioneel gebruikt om verkoudheid en griep te voorkomen en energie, duurzaamheid en vitaliteit te verhogen, en wordt beschouwd als een adaptogeen - een stof die het lichaam helpt beter om te gaan met stress, hetzij geestelijk of lichamelijk. Dit kruid groeit op tussen 3 en 10 meter hoog.

Knoflook

Knoflook, een soort die in de ui familie Alliaceae, misschien niet het beste voor je adem zijn. Maar zijn anti-bacteriƫle en anti-virale eigenschappen bekend voor het verminderen van uw kansen op het krijgen van een verkoudheid en de bijbehorende zere keel. Het eten van een rauw teentje knoflook per dag zal u voorzien van allicine, het actieve deel van knoflook die u beschermt tegen verkoudheid; ervoor zorgen dat het rauw als koken zal allicine vernietigen.

Organic Potato Blossoms

De bloesem van de aardappel, een zetmeelrijke, knolgewas uit de familie Solanaceae, kan een zere keel te voorkomen. Biologische aardappel bloesems worden verzameld en gedroogd in een koele, donkere plaats en bleef uit de zon. Bedek 1 1/2 eetl. kruiden met ongeveer 500 ml kokend water tot het mengsel op sterke koffie en verdeel het mengsel in drie delen. Gorgelen drie keer per dag voor meer dan een week. Merk op dat de aardappel blossom alleen gebruikt als een preventieve maatregel.