Kruiden om IBS natuurlijke wijze genezen

Prikkelbare darmsyndroom (IBS) is een gastrointestinale aandoening die leidt tot buikpijn, krampen en plotselinge stoelgang, zoals diarree en constipatie. Gas, opgeblazen gevoel, misselijkheid en andere symptomen zoals hoofdpijn en pijn in het lichaam ook optreden met IBS. Er is geen medische behandeling voor IBS, maar natuurlijke kruiden remedies zijn bekend om IBS-symptomen helpen en kan de symptomen geheel af te schaffen. U kunt leren natuurlijke kruiden-behandelingen om te gaan met IBS.

Kruidenthee

Kruidenthee werken wonderen voor spijsverteringsproblemen geassocieerd met IBS. Drink kamille en pepermunt op de momenten dat IBS symptomen worden veroorzaakt door stress of spanning. Houd de theepot en kopje thee bedekt om niet te laten thee dampen ontsnappen. Neem in de vluchtige oliën van de thee om het beste effect. Drink pure kamille voor de beste resultaten.

Steile 1 eetl. van het kruid marshmallow met een kop kokend water gedurende 40 minuten aan IBS problemen met de spijsvertering te helpen. Drink een kopje per dag.

Gladde iep is een kruid dat kan gaan in een drank of voedsel. Zet deze poedervormige stof in havermout of plantaardige melodie. Voeg gladde iep aan zwarte thee of fruit smoothies. Gladde iep kalmeert de geïrriteerde slijmvliezen en helpt de spijsvertering problemen in verband met IBS.

Lijnzaadolie, Ginger en Psyillium

Lijnzaadolie is rijk aan omega-3 vetzuren. Dit vetzuur EPA (eicosapentaeenzuur) genoemd en draagt ​​als een anti-inflammatoir. Neem 2 eetlepels. lijnzaad elke dag olie. Neem olie rechte of toevoegen aan een ontbijtgranen of schudden. Ook gebruik maken van lijnzaadolie als dressing voor salade.

Neem gember voor de algehele spijsvertering. Gember is verkrijgbaar in pilvorm. Nemen volgens de aanwijzingen.

Psyllium is een grote bron van vezels en helpt IBS als het gaat om diarree en constipatie. Neem psyllium in poedervorm zoals voorgeschreven.

Andere Herbal Cures

Venkel is een smakelijk kruid om te helpen met de symptomen van IBS. Probeer venkel tot maagklachten en helpt de spijsvertering te temmen bij de behandeling van IBS. Venkel is veilig voor kinderen met maagklachten.

Alfalfa helpt niet alleen met constipatie, het helpt ook bij het reinigen van de dikke darm. Neem alfalfa om gas te minimaliseren in de dikke darm en maag.

Knoflook bevrijdt het lichaam van gas en reinigt de dikke darm van slijm en andere parasieten. Een extra pluspunt is de mogelijkheid van knoflook om infecties te bestrijden. Neem knoflook in de vorm van pillen om de symptomen van IBS te bestrijden.

Probeer passiebloem aan zenuwen en spieren te kalmeren in de darm.