Kruiden om HGH stimuleren

Kruiden om HGH stimuleren

Het menselijk groeihormoon, ook wel bekend als HGH, is uitgegroeid tot een zeer bekende deel van ons lichaam, en terecht. Vrijgegeven door onze hypofyse, onze HGH is verantwoordelijk voor veel dingen, waaronder het stimuleren van de groei en voortplanting cel, evenals regeneratie, met andere woorden de genezing brandwonden of cut. HGH is steeds meer geworden in de schijnwerpers sinds haar andere kwaliteiten zijn gerealiseerd. Een verhoogde HGH is gebruikt om gewichtstoename, wordt gebruikt om de seksuele functie te verhogen vechten en zelfs gebruikt om het immuunsysteem van sommige volkeren 'te verbeteren. Er zijn natuurlijke manieren, met kruiden, de HGH stimuleren.

Herba Epimedii

Het humane groeihormoon wordt gelinkt aan seksuele functie en een toename van humaan groeihormoon is gekoppeld aan seksuele functie toegenomen. Een kruid dat HGH stimuleert ten opzichte van de seksuele functie bijwerkingen optreden herba Epimedii. Volgens Shen-Nong website kan herba Epimedii ook worden gebruikt om de bloedstroom te verhogen en hartminuutvolume twee soortgelijke functies als het menselijk groeihormoon.

Vitex Agnus Castus

Vitex Agnus Castus, beter bekend als agnus castus en nog meer algemeen bekend als de Chasteberry is een kruid gebruikt door sommigen om het menselijk groeihormoon te stimuleren. Volgens Herb Wijsheid, agnus castus is waarschijnlijk de meest gebruikte kruid voor het reguleren van hormonen. Gebruikt bij een persoon met hormoon-deficiƫntie, zou agnus castus hormonen te reguleren door het verhogen van het niveau van vele vrijgegeven. De Casteberry kruid is erg populair in de Europese landen bij de behandeling van onregelmatige menstruatie en andere menstruatieproblemen verlichten.

Ginseng

Misschien wel de meest bekende kruid gebruikt bij de behandeling van een handvol aandoeningen, ginseng, is ook een van de kruiden die het humane groeihormoon stimuleren. Sommige van de gerapporteerde mogelijkheden van ginseng evenwijdig verantwoordelijkheden van het menselijke groeihormoon te treden als een stimulant, reguleren de menstruele cyclus, bevorderen uithoudingsvermogen en de levensverwachting wordt. Volgens Herb Wijsheid, in sommige klinische studies, ginseng is in staat om het immuunsysteem te helpen en zijn een effectieve kruid voor verkoudheid en andere kwalen te bestrijden geweest.